Notícies

Notícies

28/09/2011

La DO Tarragona, satisfeta amb la 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya per la gran quantitat de visitants que va rebre

Milers de persones van passar durant el cap de setmana pels estands dels cellers de la DO Tarragona al Moll de la Fusta de Barcelona. Vins Padró, Vinícola de Nulles i Vermuts Miró van donar a tastar els seus productes en una fira multitudinària.

El Consell Regulador de la DO Tarragona s'ha mostrat satisfet pels resultats obtinguts en la darrera edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que aquest cap de setmana s'ha celebrat a Barcelona coincidint amb la Mercè. Des de divendres a primera hora de la tarda i fins diumenge al vespre van ser desenes de milers les persones que van acostar-se al Moll de la Fusta per tastar els vins d'una cinquantena d'empreses representatives de les 12 denominacions d'origen de Catalunya. La DO Tarragona també va ser present en aquesta mostra que impulsa l'INCAVI amb un estand institucional que va oferir informació de la pròpia DO, de les seves empreses i també informació turística de les ciutats i poblacions de la seva àrea d'influència. A més, tres empreses de la DO també van estar presents directament amb els seus estands: Vins Padró de Bràfim, la Vinícola de Nulles i Vermuts Miró. Els representants d'aquests tres cellers van mostrar-se satisfets pels resultats de la mostra en general i per l'acceptació dels seus productes en particular en un mercat tan competitiu com és el de la capital catalana on no és fàcil fer-se un lloc tot i tenir un equip comercial i de distribució que hi treballa des de fa temps. A més d'oferir tastos dels seus productes, les empreses també van oferir informació de les botigues que Vins Padró i Vinícola de Nulles tenen als seus cellers. Molts dels visitants també van mostrar el seu interès per conèixer el cellers modernista de Nulles, que va despertar gran expectació gràcies a les imatges de gran tamany que decoraven l'estand de la DO.
En el transcurs de la inauguració, el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, juntament amb el director de l'INCAVI, Jordi Bort, van visitar l'estand de la DO Tarragona on van poder conversar amb el president de la DO i la secretària del Consell Regulador, Josep Lluís Grogués i Àngels Collado, respectivament.
Promoció turística
Un altre dels punts destacats de la mostra va ser la gran demanda entre els visitants del material turístic promocional que oferia l'estand de la DO Tarragona i també la repercussió entre els visitants d'altres països de les imatges dels castellers, una tradició que els va sorprendre i interessar. Així, els visitants es van endur centenars de mapes turístics de la ciutat de Tarragona, informació sobre la calçotada de Valls, els atractius turístics de l'Alt Camp, les cases rurals de la comarca i les festes i tradicions. Aquesta difusió turística que va oferir la DO Tarragona forma part de la col·laboració habitual entre la DO i el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i el Consell Comarcal de l'Alt Camp.