Notícies

Notícies

20/09/2011

La DO Tarragona tindrà una presència destacada a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que es fa a Barcelona

Cinc cellers i empreses amb vins de la DO Tarragona hi participen amb estand propi (Vinícola de Nulles, Vermuts Miró, Vins Padró, Unió i Castell d'Or). La 31a edició de la Mostra tindrà lloc des d'aquest divendres 23 fins el diumenge 25 al Moll de la Fusta de Barcelona.El Consell Regulador de la DO Tarragona també tindrà un estand promocional per donar a conèixer el nostre territori.

La DO Tarragona tindrà una presència destacada aquest cap de setmana a la 31a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona coincidint amb les festes de la Mercè de la capital catalana. Cinc cellers i empreses embotelladores de la DO Tarragona i també la presència d'un estand institucional del Consell Regulador serviran per donar a conèixer bona part dels vins i productes que s'elaboren al nostre territori. A la Mostra hi podrem trobar els vins elaborats per la Vinícola de Nulles, Vins Padró de Bràfim, Vermuts Miró, Cellers Unió i el Grup Castell d'Or.
En aquesta edició, els organitzadors de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el Departament d'Agricultura i l'Incavi han volgut donar un gir a aquest certamen i per aquest motiu s’ha marcat com a objectiu donar a conèixer i promocionar la diversitat i la qualitat dels vins i caves catalans a través de les dotze denominacions d’origen (DO). En aquest sentit, en els espais de les DO’s, cada consell regulador realitzarà diferents activitats (tastos, presentacions,etc).També s’oferiran degustacions, tastos i maridatges amb productes agroalimentaris catalans de qualitat (formatges, embotits, coques, oli i pa). Altres novetats que presenta la 31a Mostra de Vins i Caves són la utilització de copes de la marca Riedel per fer les degustacions, el tancament dels estands a les nou del vespre i la possibilitat de comprar tots els productes que els visitants han pogut conèixer i degustar a la mostra.
Entre els 55 estands que hi haurà a la Mostra, entre cellers de vins i caves, el consumidor podrà tastar més de 500 referències diferents. L'any passat per la Mostra de Vins i Caves hi van passar més de 125.000 persones i enguany s'espera incrementar la presència de visitants interessats en el món del vi.