Notícies

Notícies

25/04/2011

L'Adernats Rosat de la Vinícola de Nulles rep el 1er Premi en el concurs 'Vino y Mujer' a Madrid

A la IV edició del concurs “Vino y Mujer” celebrada a Madrid els dies 8 i 9 d’abril a Madrid, la Vinícola de Nulles va presentar l’Adernats Rosat, el qual ha estat mereixedor del premi Diamant, que el reconeix com el millor vi rosat presentat. El premis Vino y Mujer, un dels certàmens més importants a Europa en el que es premia els vins en el que la dona te una especial rellevància des de la producció fins al seu consum, ha comptat amb la participació de més de 140 vins i un jurat format exclusivament per dones.

L’Adernats Rosat, el·laborat amb Ull de Llebre, Merlot i Cavernet Sauvignon és un vi imponent, amb estructura i que recorda, tant en aroma com en gust, a la pegadolça i fruites del bosc.
Des de aquest celler aquest any s’ha volgut donar un fort impuls en ampliar el reconeixement de tots els seus, si bé fins ara tots els guardons se’ls enduien els vins blancs i els caves, ara es comença a recollir els fruits de la nova aposta realitzada. Els vins rosats i negres s’estan potenciant, i la qualitat d’aquestos vins està superant les expectatives inicials que el mateix celler tenia. Així doncs es referma la bona feina feta en aquesta linia. Així mateix des de la pròpia Vinícola de Nulles es continua apostant pels ja consolidats vins blancs i caves mereixedors de tot tipus de guardons, situant-los en un selecte grup d’alta qualitat; i alhora per potenciar les altres gammes que ja comencen a tenir un gran reconeixement.