Notícies

Notícies

17/03/2010

Suport de luxe als vins de la DO Tarragona

La Cambra de Comerç Tarragona ha estat l’escenari d’una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada en aquesta ocasió conjuntament per la Corporació i la DO Tarragona que han sumat esforços per organitzar un tast de vins que ha comptat amb prescriptors de luxe com ara el baríton Àngel Òdena o el Campió del Món de Trial Albert Cabestany.

L’objectiu del tast no ha estat altre que seguir col·laborant decididament en la promoció i la difusió dels vins que es produeixen a la DO Tarragona. Per això, tant Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona com Josep Lluís Grogués, president de la DO Tarragona han demanat a aquests dos prescriptors que facin d’ambaixadors dels nostres vins, mentre que s’ha encoratjat als tres restauradors convidats (guanyadors de les Forquilles d’Or al primer Tarragona dtapes) que apostin pels productes de la DO Tarragona en les seves cartes de vins.


Vins que s’han tastat:

PUIG RODÓ BLANC SEC XAREL.LO - Agrícola i C.A. de Bràfim, SCCL
ADERNATS BLANC FERMENTAT EN BARRICA - La Vinicola de Nulles, SCCL
IPSIS ROSAT LLÀGRIMA - Vins Padró, S.L - Bràfim
MAS VICENÇ - Celler Mas Vicenç, SCP - Cabra del Camp
PORPORES - De Muller, SA - Reus
MISTELA - Celler Coop. i S.C. de Vila-rodona, SCCL
Prescriptors:
Àngel Òdena – Baríton
Àngel Òdena porta prop de 20 anys actuant als principals escenaris europeus convertint-se en un dels barítons més emblemàtics de la seva generació. Nascut a Tarragona va debutar amb La Bohème al Teatre Petruzelli de Bari. En la seva trajectòria ha interpretat ja més de 50 títols.

-Albert Cabestany – Campió del Món de Trial
Albert Cabestany és pilot de trial i ha estat campió d’Espanya i Campió del Món. Va néixer a Tarragona l’any 1980. És un dels grans noms del món del trial a nivell internacional per la seva trajectòria i projecció.

-Francisco Requena – Restaurant DeVins. Forquilla d’Or I Tarragona dTapes

- Nacho Pons – Restaurant Xamfrà del Fòrum. Forquilla d’Or I Tarragona dTapes

- Xavier Veciana – Balandra. Forquilla d’Or I Tarragona dTapes