Notícies

Notícies

28/03/2009

Es clou amb èxit el primer cicle Tast amb Història

Més de 200 persones han participat en aquesta activitat que ha permes tastar una quinzena de vins de la DO Tarragona en tres llocs emblemàtics de la ciutat.

El dijous 26 de març al Museu Arqueològic de Tarragona (MNAT) va finalitzar la primera edició del cicle "Un tast amb història", una iniciativa impulsada pel Consell Regulador de la DO Tarragona i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona amb la intenció de potenciar i difondre els vins de la DO Tarragona entre el públic en general i també donar a conèixer als ciutadans els espais museístics que han acollit les conferències i els tastos.

El cicle va començar el dijous 12 de març a Casa Canals amb una conferencia de l'antropòloga Anna Figueras. Va continuar dijous passat al Pretori, concretament a la sala del Sarcòfag d'Hipòlit, amb una conferencia de l'arqueòleg Joan Menchón i va acabar dijous al MNAT amb una conferencia de Montse Nadal, professora de la Facultat d'Enologia de la URV. Les tres conferències, que han girat al voltant de la història del vi al Camp de Tarragona, s'han completat amb tres tasts de vins de la DO Tarragona, els dos primers dirigits per Elisa Ribé, tècnica del Consell Regulador de la DO Tarragona, i el tercer per la pròpia Montse Nadal.

Les tres jornades del cicle Un tast amb historia han reunit més de 200 persones que han valorat molt positivament la iniciativa i, en molts casos, s'han mostrat sorpresos per la qualitat dels quinze vins de la DO Tarragona (cinc en cada sessió) que s'han tastat.

Des del Consell Regulador de la DO Tarragona, la seva secretaria, Àngels Collado, ha destacat "el gran interès que els vins de la DO Tarragona han despertat entre els assistents als diferents tasts, una demostració de la qualitat que els productors i elaboradors estan fent en els últims anys per situar els vins de la DO Tarragona en primera línea.