Notícies

Notícies

14/07/2016

Èric Vinaixa, convidat a la sessió del Divendres Divins que es farà al Convent del Carme de Valls amb el suport de la DO Tarragona

El cantant de Miravet oferirà un concert maridat amb els vins de la DO Tarragona després d’una visita al Call Jueu de Valls. La sessió començarà a les 19.30h i el cost de les tres activitats és de cinc euros. Encara queden places a info@dotarragona o al telèfon 977217931.

El cantant de Miravet Èric Vinaixa serà el protagonista aquest divendres de la sessió dels Divendres Divins amb els vins de la DO Tarragona com a protagonistes. En concret serà al Convent del Carme de Valls a partir de les 19.30. El cicle Divendres Divins arriba enguany a la terera edició i reuneix del 1 de juliol al 12 d’agost sis sessions amb sis DO’s del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El projecte és una idea dels Serveis Territorials de Cultura i Agricultura de Tarragona amb el suport de les distintes DO’s. Encara queden places lliures per assistir a aquesta activitat. Es recomana reserva a info@dotarragona.cat o al telèfon 977217931. El concert forma part a més de la programació EnViu, música i vi al Convent del Carme, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls.

Aquest divendres 15 de juliol a les 19.30h, la DO Tarragona tindrà la seva sessió dels Divendres DiVins al Convent del Carme de Valls, una construcció amb dos edificis ben diferenciats, l’església amb campanar i el convent, originalment destinats als usos de un convent de carmelites. Al segle XIX es va utilitzar també com hospital i actualment és centre educatiu. L’acte s’acompanyarà d’una visita guiada al Call Jueu, situat a tocar del Convent.
La música anirà de la mà del polifacètic músic Èric Vinaixa que es presenta aquest cop en format trio per oferir-nos un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori titulat ‘Llarga vida al rock and roll’ format per música pròpia i versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Bowie, Springsteen, Creedence, Queen, etc...). El seu coneixement dels clàssics fa que situï cada cançó al lloc que li pertoca, enmig d’anècdotes i històries que molt pocs coneixen, fent del concert un espectacle únic que es va construint sol, amb la interacció del públic. El músic de Miravet estarà acompanyat de Xavi Garcia i Albert “Greenlight” Cariteu.