Notícies

Notícies

12/07/2016

Conveni de col·laboració entre la DO Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona

La DO Tarragona patrocinarà una de les actuacions del concurs musical DO TGN que tindrà lloc en els propers mesos. L’AMT incorpora a la DO Tarragona com a col·laborador preferents i oferirà una selecció de vins de la DO als concerts que organitzi a la Capsa de Música.

El Consell Regulador de la DO Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona (AMT) han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració que vincula a aquestes dues entitats que des de fa anys ja han col·laborat en diverses activitats. Amb la signatura del conveni, que va anar a càrrec de la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado, i el president de la AMT, Miguel Alberto Cruz, la DO Tarragona passa a ser patrocinadora del concurs de músics de la DO TGN que tindrà lloc en els propers mesos. En concret la DO Tarragona premiarà al grup guanyador amb una actuació en els següents mesos, ja sigui en un acte organitzat per la DO Tarragona o en un acte de l’AMT, tal i com ja va fer l’any 2014 en l’edició que va guanyar el grup Ivory.
El conveni estableix també que a partir d’ara l’AMT farà difusió entre els seus associats de les activitats que generi la DO Tarragona i al mateix temps donarà visibilitat als vins de la DO Tarragona a la Capsa de Música en totes les activitats que organitzi en aquest espai. Així, a partir d’ara els vins de la DO Tarragona es trobaran de forma exclusiva al bar de la Capsa de Música. La DO Tarragona també es compromet a donar difusió a les activitats de l’AMT. “Considerem que les dues parts sortim guanyant amb aquest conveni ja que permetrà donar més visibilitat a les activitats que organitzem i al mateix temps oferim al guanyador del concurs una altra actuació remunerada”, ha explicat el president de l’AMT, Miguel Alberto Cruz. D’altra banda Àngels Collado ha indicat que és molt important pel sector vitivinícola “vincular-se a esdeveniments culturals relacionats amb la música per apropar-se al consumidor jove”.