Notícies

Notícies

29/06/2016

Segona edició del Cicle 'enViu' al Convent del Carme de Valls que marida música en directe i vins de de la DO Tarragona

El reobert claustre del Convent del Carme i l'Auditori de Mas Miquel són els escenaris per als espectacles estiuencs a Valls, del 8 al 21 de juliol. El maridatge de la música i el vi de la DO Tarragona protagonitzarà cinc nits al claustre del Carme en la segona edició del cicle EnViu. Pràcticament la totalitat de les activitats són gratuïtes i s'inicien a les 10 de la nit.

El Consell Regulador de la Denominació Origen Tarragona, el Gran Teatre del Liceu, la Companyia Passabarret, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Valls han vertebrat la programació de les nits d'estiu a Valls durant el mes de juliol. Després de la bona acceptació de la reobertura del convent del Carme, el seu claustre esdevindrà novament l'espai en què es maridaran els vins del territori amb els espectacles dins el cicle 'enVIu. Música i vi al Claustre del Carme'.

Cada nit els assistents podran gaudir d'un concert al peu del campanar del Carme. Al finalitzar els participants podran departir amb els artistes mentre fan un tast dels vins dels cellers de la Denominació Origen Tarragona. Divendres 8 de juliol el Liceu a la Fresca permetrà seguir la retransmissió en directe de l'òpera La Bohème, de Giacomo Puccini, escenificada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Entre les òperes més representades al món, és un dels símbols universals del gènere.

Continuaran el veterà cantant Jaume Arnella juntament amb l'acordionista Carles Belda (dimarts 12), els vallencs Fenya Rai (dimecres 13) amb una aposta pel territori creatiu local, i una de les propostes revelació del moment protagonitzada per la veu encisadora de Maria Arnal i el guitarrista de Flix Marcel Bagés en un exquisida barreja d'emoció, actitud i talent (dijous 14).
Divendres DiVins

La iniciativa Divendres DiVins, que es desenvolupa en sis localitats de les comarques de Tarragona, portarà a Valls el concert de cloenda de «enVIu. Música i vi al Claustre del Carme», concretament divendres 15 a les 19.30h. En aquest cas el format i l'hora seran diferents, tot i que també al mateix claustre del Carme. El concert tindrà una entrada de 5 €, que es pot adquirir a la mateixa porta o bé prèviament a la seu del Consell regulador de la D.O. Tarragona a Valls (C/ de la Cort, 41 – 977 21 79 31 - info@dotarragona.cat).

La música anirà de la mà del polifacètic Èric Vinaixa que es presenta aquest cop en format trio per oferir-nos un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori titulat 'Llarga vida al rock and roll' format per música pròpia i versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Bowie, Springsteen, Creedence, Queen...). El seu coneixement dels clàssics fa que situï cada cançó al lloc que li pertoca, enmig d'anècdotes i històries que molt pocs coneixen, fent del concert un espectacle únic que es va construint sol, amb la interacció del públic. El músic de Miravet estarà acompanyat de Xavi Garcia i Albert "Greenlight" Cariteu.