Notícies

Notícies

24/05/2016

Els tastadors de la Guia Peñín avaluen els vins de la DO Tarragona en un tast a la Catedral del Vi de Nulles

Els 80 vins de la DO Tarragona tastats divendres a les instal·lacions d’Adernats formaran part de l’edició 2017 de la Guia Peñín que s’editarà a finals d’any. Pablo Vecilla i Alberto Ruffoni van destacar l’excel·lent nivell dels vins blancs i rosats de la collita de l’any passat i com sempre les ‘joies’ de la DO Tarragona, els vins de licor

L’equip de tastadors de vins de la Guía Peñín ha avaluat aquest divendres els vins de la DO Tarragona en un tast que s’ha fet a la Catedral del Vi de Nulles. Pablo Vecilla i Alberto Ruffoni van tastar més de 80 vins aportats per una vintena de cellers de la DO Tarragona que formaran part de la Guía Peñín 2017 que s’editarà a finals d’any i que recull més de 10.000 vins de tot l’Estat Espanyol, esdevenint un dels manuals de referència del sector.
Després del tast, Vecilla va destacar l’excel·lent qualitat dels vins blancs i rosats elaborats a partir de la collita d’aquest any passat que va ser molt millor que la de l’any anterior. Vecilla va deixar clar que es nota l’esforç dels elaboradors per cercar les particularitats de cada varietat de raïm. El tastador de Peñín també va fer especial incidència en la gran qualitat que tenen els vins licorosos de la DO Tarragona i va animar a més cellers a treballar en aquestes ‘joies’ que ofereixen alguns cellers de la DO Tarragona.
Posteriorment, els membres de la Guía Peñín van poder visitar la Catedral del Vi de Nulles i fins i tot van poder dinar a les mateixes instal·lacions gaudint de les espectaculars vistes del celler modernista d’aquesta localitat de l’Alt Camp. Van assegurar que era la primera vegada que visitaven una Catedral del Vi a Catalunya i es van interessar per l’obra de Cèsar Martinell i pel moment històric del qual van sortir aquests edificis.