Notícies

Notícies

27/04/2016

La 4a edició "Music Valls va de vins" dobla la representació de cellers de la DO Tarragona

La mostra comptarà amb la participació de 13 cellers de la DO Tarragona, un 50 % més que l'edició de l'any passat. També participa Capçanes, el celler convidat d'enguany, a més a més de dos productors de caves, un de vermut i l'Associació de Restauradors de Valls. El diumenge 8, l'edició 2016 del Minipop Tarragona es presentarà al Pati amb tallers familiars i l'actuació de Carles Belda

El nou impuls a la mostra de vins “Music Valls Va de Vins” ha aconseguit que la participació de cellers de la DO Tarragona gairebé es multipliqui per dos respecte a l'edició de l'any passat. Un total de 13 cellers de la DO Tarragona muntaran un estand al Pati de Valls el cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig. La participació es completa amb dos productors de cava, un de vermut, que elaboren els seus productes en territori de la DO Tarragona, i l'estand de l'Associació de restauradors de Valls.

La suma total és de 14 estands i 18 establiments, la més gran participació de totes les edicions d'aquest esdeveniment. La 4a edició de Music Valls Va de Vins comptarà amb la presència de Vins Padró de Bràfim, d'Adernats Vins & Cava, Agrícola de Bràfim,Celler Mas Vicenç, Estol Verd Celler, Societat Agrícola de Valls, Celler Vila-rodona - Castell d'Or, Cellers Unió, Molí de Rué, Celler Suñer - Ginestar, Vinya Janine, Celler Mas del Botó, Celler Mas Bella i Vermuts Miró, tots membres de la DO Tarragona. Al qual cal afegir el Celler de Capçanes de la DO Montsant, convidat de l'edició d'aquest any, i també Vermut Montseta, Cava Reverté i Cava Vives Ambrós.

L'Associació Restauradors Valls serà l'encarregada de completar el tast de vins amb tapes i racions. Els bars i restaurants de Valls tenen previst servir unes 1500 consumicions al llarg dels tres dies de la mostra gràcies a la participació dels establiments Planeta Kasteller, K de Valls, Artik, Ca l´Angel i Luga. Les tapes es vendran a 2 euros la consumició, i es podran adquirir independentment del tiquet de degustació de vins que costarà 10 euros i donarà dret a 6 tastos i a una copa de vidre serigrafiada de regal.

Presentació del Minipop 2016

La renovada “Music Valls Va de Vins” també comptarà amb la presència d'una ambaixada del Minipop Tarragona d'enguany. La presentació del festival tarragoní es durà a terme al Pati a les 11.30 hores del diumenge 8 de maig. L'encarregat d'iniciar aquesta activitat serà el cantant i acordionista Carles Belda, que ha format part de grups com Mesclat, Pomada o Badabadoc. A més, participaran la dissenyadora Eva Jolís i el Pescador de Núvols organitzant una mostra de l'espai de tallers familiars que es podrà trobar al Minipop. Les persones que decideixin assistir al festival de Tarragona, que se celebrarà al Passeig de les Palmeres entre el 3 i el 5 de juny, tindran la possibilitat de comprar entrades a la mateixa presentació o a la Llibreria Roca.

Una aposta per la música

Enguany “Music Valls Va de Vins” introdueix la música com a complement dels tast de vins. L'aposta de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, de la DO Tarragona i la Societat Cooperativa Agrícola de Valls, és introduir i consolidar aquest nou format musical.

La Soul Machine, dissabte dia 7 a dos quarts de deu del vespre, és el cap de cartell d'aquesta edició. L'actuació anirà precedida per la participació d'una veu vallenca, Jaume Sanz. El dia anterior, divendres dia 6 a les 21.30 hores, els encarregats d'animar la mostra de vins seran Warner Pa & Brazuca Matraca amb una barreja d'estils amb molt de ritme: modern bossa, funk, reggae, soul, ètnic, estil jazzy... Aquesta actuació anirà precedida pel grup vallenc Second Trast.

Els matins de la mostra també comptaran amb música en directe. El dissabte a la una del migdia actuaran els vallencs Murmur amb un treballat repertori de versions de David Bowie, REM, i altres grups i cantants mítics. I el diumenge al matí, Minipop Tarragona organitzarà diversos tallers familiars amb l'acompanyament de la música de Carles Belda.

PROGRAMACIÓ MUSICAL DEL “MUSIC VALLS VA DE VINS”

Divendres 6 de maig

20.00 hores. SECOND TRAST (Valls)

21.30 hores. WAGNER PA & BRAZUCA MATRACA (Brasil/Catalunya)

Dissabte 7 de maig

13.00 hores. MURMUR (Valls)

20.00 hores. JAUME SANZ (Valls)

21.30 hores. LA SOUL MACHINE (Catalunya)

Diumenge 8 de maig

13.00 hores. MINIPOP AMB CARLES BELDA (Catalunya)

PARTICIPANTS A LA 4a EDICIÓ DEL “MUSIC VALLS VA DE VINS”

VINS PADRÓ
VERMUT MONTSETA
ADERNATS VINS & CAVA
AGRÍCOLA DE BRÀFIM
CELLER MAS VICENÇ
ESTOL VERD CELLER
VERMUTS MIRO
SOCIETAT AGRICOLA DE VALLS
CELLER VILA-RODONA - CASTELL D'OR
CELLERS UNIÓ
MOLÍ DE RUÉ
CELLER SUÑER - GINESTAR
VINYA JANINE
CELLER DE CAPÇANES
CELLER MAS DEL BOTÓ
CAVA REVERTÉ
CELLER MAS BELLA
CAVA VIVES AMBROS
ASSOCIACIÓ RESTAURADORS VALLS