Notícies

Notícies

22/03/2016

La música en directe i els vins de la DO Tarragona són el gran atractiu d'una renovada 'Valls Va de Vins'

La mostra de vins de la DO Tarragona de la capital de l’Alt Camp passa a denominar-se ‘Music Valls Va de Vins’. Del 6 al 8 de maig, mitja dotzena de formacions musicals acompanyaran els vins d’una quinzena de cellers a la plaça del Pati. L’Associació de Restauradors de Valls també participarà en la mostra oferint tastets per maridar amb el vi.

La plaça del Pati de Valls serà l’escenari el primer cap de setmana de maig, els dies 6, 7 i 8 (divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenge matí), de la quarta edició de la Valls Va de Vins, la mostra de vins de la DO Tarragona de la capital de l’Alt Camp. Enguany, la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls amb la complicitat de la DO Tarragona i la Societat Cooperativa Agrícola de Valls, aposta per dotar la mostra amb nou format, nous continguts i més activitats, per tal de consolidar i potenciar aquest esdeveniment de ciutat.

La gran novetat d’aquesta quarta edició és la conversió d’aquesta mostra en un esdeveniment on la música tindrà un gran protagonisme, passant a denominar-se ‘Music Valls Va de Vins’ amb mitja dotzena de formacions musicals procedents de tota Catalunya i també de la ciutat de Valls. La previsió dels organitzadors és que enguany hi hagi en aquesta mostra de vins de la DO Tarragona al voltant d’una quinzena de cellers, un 50% més que l’any passat.

Aquestes formacions oferiran la seva música en un escenari situat al Pati on també s’hi desenvoluparan diverses activitats complementàries que es presentaran en breu. La voluntat dels organitzadors és la d’oferir aquest complement musical amb grups de primer nivell per aconseguir obrir la mostra a nous públics. La consolidació de la mostra com la cita anual dels aficionats del vi ha animat els organitzadors a apostar per la presència d’un públic més ampli i heterogeni que, atret per la música, també descobreixi els vins de la DO Tarragona i el seu potencial enoturístic, centrat en gran mesura en Valls i la comarca de l’Alt Camp.


A banda del cartell d’artistes que es revelarà en unes setmanes, aquesta primera edició de la Music Valls Va de Vins comptarà també amb la participació de l’Associació de Restauradors de Valls amb un estand que oferirà al públic assistent una sèrie de petits tastets per acompanyar les degustacions de vins que es podran fer a partir del tiquet que es posarà la venta i que donarà dret a una copa de vi serigrafiada i a cinc degustacions.

L’organització també ha decidit incloure un vessant solidari en la mostra amb un “Tast de Vi solidari”, la recaptació del qual es destinarà a una entitat de caràcter social. A més, un altra novetat d'enguany és el fet que a partir d'ara, en cada nova edició del Music Valls Va de Vins hi haurà un celler convidat d’un altra denominació d’origen.

La Music Valls Va de Vins està coorganitzada per l’Ajuntament de Valls, a través de la regidoria de Comerç i Turisme, per la DO Tarragona i la Cooperativa Agrícola de Valls.