Notícies

Notícies

29/05/2015

La DO Tarragona, a través del Celler Mas Vicenç, present al nou passaport enoturístic de l’Hotel Altafulla Mar

La DO Tarragona, a través del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp (www.masvicens.com), participa al nou passaport enoturístic impulsat per l’Hotel Altafulla Mar (www.altafullamarhotel.com), en el qual hi participen quatre cellers de les DO’s pròximes a la localitat amb l’objectiu de voler apropar el món del vi a un públic interessat per la cultura mediterrània.

L'aposta de diferenciació de l'hotel cap a les experiències enoturístiques que afavoreix el descobriment de l'entorn lligant-ho cap al món del vi. Aquesta iniciativa empeny a unir quatre cellers diferents en un projecte en comú, resultant-ne un producte interessant, únic i innovador. Aquest producte es pot aconseguir a la recepció de l’hotel i dels cellers. El passaport permetrà recórrer i gaudir de l’enoturisme dels cellers: Avgvstvs Forvm, de la DO Penedès; Mas Vicenç, de la DO Tarragona; Celler Masroig, de la DO Montsant i i Portal del Priorat, de la DOQ Priorat. Es podrà passejar per carreteres guarnides de vinyes, visitant des de bodegues familiars fins a cellers centenaris, tot descobrint l’àmplia realitat vitivinícola catalana.

Viatjar amb el passaport pels quatre cellers, aconseguint els seus segells té un premi: un “urbancep” amb varietat autòctona de cada regió: xarel•lo, moscatell, carinyena o garnatxa.

Per a més informació info@altafullamarhotel.com