Notícies

Notícies

17/05/2015

La DO Tarragona celebra el tast a cegues del XXI Concurs de Vins Embotellats

Un panell independent d’especialistes valorarà la vuitantena de vins presentada pels 20 cellers de la DO Tarragona que hi participen. El concurs, dirigit per la professora d’Enologia de la URV Montserrat Nadal, tindrà lloc a l’aula de tast d’aquesta facultat.

La DO Tarragona celebra aquest dilluns 18 de maig a partir de les 11 del matí el tast a cegues del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona que dirigeix la professora de la Facultat d’Enologia de la URV Montse Nadal.
Una vintena de tastadors independents –enòlegs, somellers i periodistes especialitzats- s’encarregaran de fer el tast a cegues per valorar i puntuar la diferents mostres de vins, al voltant de 80, que participen en aquest ja històric concurs procedents d’una vintena de cellers de la DO. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 12 de juny en un acte que es farà als jardins del Teatre Metropol de Tarragona, tot coincidint amb la inauguració de la Fira del Vi de la DO Tarragona que tindrà lloc a la Rambla Nova els dies 12, 13 i 14 de juny.
Com sempre, el concurs de vins es divideix en diferents categories: blanc jove, blanc fusta, rosat, negre jove, negre criança, escumós i vin de licor. També es premiarà igual que l’any passat els millors vermuts elaborats per cellers de la DO Tarragona.