Notícies

Notícies

24/04/2015

Torna la mostra Valls Va de Vins amb set cellers de la DO Tarragona

La 3a edició de la ‘Valls, va de vins, mostra de vins de la DO Tarragona i altres productes fets a l’Alt Camp’, aplegarà enguany set cellers de la DO Tarragona diversos productors de l’Associació Fet a l’Alt Camp

L’event se celebrarà els dies 24, 25 i 26 d’abril i tindrà com a principal reclam l’exposició itinerant del Repsol Racing Tour, que entre altres al•licients, exposa la moto amb què el català Marc Màrquez va aconseguir el campionat del món de Moto GP. A més, la mostra inclou un circuit inflable amb motos petites per als infants. Les dimensions d’aquesta mostra itinerant que s’exposarà de forma paral•lela a la mostra ‘Valls va de vins’ ha motivat el canvi d´emplaçament de la fira de vins i productes de proximitat fets a l’Alt Camp, que en aquesta edició es traslladarà al carrer Vapor de Maó, a l’aparcament del costat de l’estació d’autobusos.

La Denominació d’Origen Tarragona, que fa unes setmanes va estrenar seu a la capital de l’Alt Camp, situada al carrer de la Cort, aportarà enguany a la fira la presència de set cellers -Vinya Janine, les Cooperatives de Vila-rodona, Bràfim i Valls, el celler Mas Bella, Vins Padró, la Vinícola de Nulles- als quals se’ls afegiran també productors vinculats a Fet a l’Alt Camp, que oferiran productes de proximitat com mel o formatges, i també restauradors locals, que aportaran propostes gastronòmiques. En total, s’espera habilitar més d’una dotzena d’estands en una fira promocional que té com a principal pretensió impulsar i donar a conèixer els cellers i productes de proximitat de Valls i l´Alt Camp.

Igual que en l’anterior edició, es vendran tiquets de cinc consumicions, que inclouen una copa de, per vuit euros. La fira s’obrirà el divendres 24 d’abril a les 6 de la tarda, fins a les 10 de la nit. Dissabte estarà oberta des de les 11 del matí fins a les 10 de la nit, i diumenge, d’11 del matí a 3 de la tarda.