Notícies

Notícies

15/10/2014

Excel·lents reconeixements als cellers de la DO Tarragona en els premis Vinari

De Muller s’endu el Vinari d’Or al millor blanc fusta de Catalunya pel seu Chardonnay i Mas Vicenç obté un Vinari de Bronze pel seu Vi del Vent en la categoria de dolços. En la categoria de vins de la DO Tarragona De Muller guanya un vinari d’Or i de Plata pel Pajarete i el Chardonnay i la Vinícola de Nulles un Vinari de Bronze per l’Adernats Blanc Jove.

Els cellers de la DO Tarragona ha obtingut excel•lents puntuacions en la segona edició dels premis Vinari, organitzats pel diari digital Vadevi.cat, que es van lliurar aquest cap de setmana en un acte a Vilafranca del Penedès que va reunir bona part del sector vitivinícola català i que va ser president pel Conseller de la Presidència Francesc Homs i pel director de l’Incavi Jordi Bort. El periodista de Vila-seca Xavier Graset va ser el presentador de la vetllada.
El celler De Muller de Reus va obtenir el Vinari d’Or com a millor vi blanc fusta de Catalunya, un premi que va recollir l’enòleg Jordi Benito, i que referma la qualitat amb la qual treballa aquest celler del Baix Camp que fa prop de 80.000 ampolles d’aquest vi que té molta acceptació i que ja ha obtingut diverses distincions a nivell estatal i internacional També el celler Mas Vicenç de Cabra del Camp va obtenir un Vinari de Bronze pel seu Vi del Vent, el dolç que elaboren amb raïm moscatell i que també es converteix en un reconeixement a aquest jove celler que tot just fa una dècada que comercialitza els seus vins des del nord de l’Alt Camp.
Pel que fa a la categoria de la DO Tarragona, els premis han estat: un Vinari d’Or especial pel vi dolç Pajarete de De Muller, un Vinari d’Argent Especial pel Chardonnay De Muller i un Vinari de Bronze especial per l’Adernats Blanc Jove de la Vinícola de Nulles. El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, va fer el lliurament dels premis als representants d’aquests cellers. Aquests premis distingeixen tres vins de cadascuna de les dotze DO catalanes amb els Vinari d'Or Especial, Vinari de Plata Especial i Vinari de Bronze Especial.
En la nova categoria de millors vermuts, el Vinari d’Or ha estat pel celler De Muller de Reus amb els seu Vermut De Muller Reserva.
El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, es va mostrar molt satisfet pels resultats obtinguts i va voler felicitar tots els cellers de la DO Tarragona que s’hi han presentant, mitja dotzena, i especialmente els cellers guanyadors.