Notícies

Notícies

09/05/2014

Segona edició de la Mostra de Vins de la DO Tarragona "Valls Va de Vins", a la capital de l'Alt Camp

Per segon any consecutiu, Valls es converteix en el punt de concentració de cellers i empreses productores d’aliments de la comarca de l’Alt Camp en la segona edició de ‘Valls va de vins’. Organitzada per la Cooperativa de Valls i el Consell Regulador de la DO de Tarragona, la iniciativa neix amb l’objectiu de donar a conèixer no només els vins i caves de la zona, sinó també la gastronomia del territori

Una degustació de vins de la DO Tarragona i tapes serviran per presentar la varietat de productes de la comarca, una iniciativa que anirà a càrrec de quatre establiments de la ciutat i sis cellers de l’Alt Camp . També s’hi podran trobar diferents estands d’establiments vallencs com Portal 22, Marma, Artik o El Tros, a banda de cellers de la comarca com ara el celler de Nulles, el de Vila-rodona, el celler Mas Bella, el Castell d’Or i els caves de Vives-Ambrós, Reverté i Adernats. Per poder tastar les diverses degustacions, els assistents hauran d’adquirir un tiquet que tindrà un preu de vuit euros en què s’inclouran un total de cinc tapes i vins diferents i una copa de vi de regal.

El cap de setmana es preveu intens, ple d’actes inclosos en aquest esdeveniment. Divendres es donarà el tret de sortida a aquesta mostra on s’inclouran els vins que llueixin el segell de qualitat de la Denominació d’Origen de Tarragona, que s’allargarà fins aquest diumenge, 11 de maig. La inauguració de l’acte començarà a les sis de la tarda i finalitzarà a les deu del vespre. La mostra de vins continuarà oberta dissabte de les onze del matí fins les deu de la nit, mentre que diumenge obrirà les portes a les onze del matí i tancarà aquesta edició a les tres de la tarda, després de l’actuació musical que anirà a càrrec de l’Aula de Música Tradicional El Tecler.

‘Valls va de vins’ es consolida d’aquesta manera en la segona edició d’aquest acte, que va realitzar-se per primera vegada en motiu del 125è aniversari de la Cooperativa municipal de Valls.

Dissabte serà el dia més complet en concepte d’activitats, ja que la mostra coincidirà amb la segona part del programa de promoció econòmica de valls, que porta per títol ‘Dissabtes (no) fem festa’. Així doncs, durant la tarda de dissabte els veïns i visitants de la capital vallenca podran assistir a una passarel·la de moda, un concert, un taller de manualitats i un berenar de coca i xocolata, a més de les activitats programades a l’edició d’enguany de ‘Valls va de vins’.