Notícies

Notícies

24/10/2013

El vi de la DO Tarragona i la màgia es donen la ma aquest novembre al Palau de Congressos

Els dies 6, 20 i 27 de novembre, tres mags presentaran els seus espectacles acompanyats pels vins de la DO Tarragona dins el Festival Internacional Teatre Màgic. La maga Amélie, reconeguda amb el Premi Nacional de Màgia, serà l’encarregada d’obrir el cicle que es completa amb El Màgic Jaïr i Eduard Juanola. L’organització recomana reservar les entrades perquè les localitats per les tres funcions són limitades

La DO Tarragona i el Festival Internacional Teatre Màgic organitzen la segona edició del cicle de tastos ‘La Màgia del Vi’, després de la bona acollida que aquesta iniciativa va tenir fa tres anys. En aquesta ocasió, els organitzadors han programat tres espectacles que tindran lloc els dimecres 6, 20 i 27 de novembre al Palau de Congressos de Tarragona a partir de les 19.30h.

Aquestes tres actuacions s’integren al mateix temps en la programació molt més extensa del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, que tindrà lloc durant el mes de novembre en diferents espais de la ciutat, i pel qual desfilaran alguns dels millors mags de l’Estat.

Les entrades per aquestes tres actuacions ja es poden reservar al telèfon 977-217931 i al mail info@dotarragona.cat perquè les places son limitades. El preu de les entrades és de 5 euros.


El cicle ‘La Màgia del Vi’ començarà el dimecres 6 de novembre (19.30h) amb l’actuació de la maga Amélie, que serà l’encarregada d’inaugurar aquest maridatge de vins de la DO Tarragona amb la màgia d’alguns dels il•lusionistes més destacats de l’actualitat. Aquesta artista reconeguda amb el Premi Nacional de Màgia ens presentarà una selecció del seu repertori, jocs de màgia visual combinats amb una elegant posada en escena. Com sempre, un enòleg de la DO Tarragona serà l’encarregat de presentar i donar a tastar els vins al públic assistent a cadascun dels tres espectacles.

Dimecres 20 de novembre (19.30h) el cicle continua amb la presència de Màgic Jaïr, que serà el segon convidat en aquest nou maridatge dels vins de la DO Tarragona amb jocs de mans sorprenents presentats amb un estil fresc i actual. Durant aquesta vetllada Jaïr ens oferirà una acurada selecció del seu repertori on no faltaran el bon humor, la sorpresa i la interacció amb el públic.

El mag Eduard Juanola serà l’encarregat de cloure aquest cicle que pretén fusionar les degustacions de vins de la DO Tarragona amb la màgia més sorprenent el dimecres 27 de novembre (19.30h). Com si fóssim funambulistes, Eduard Juanola ens proposa pujar sobre la corda que separa el que és possible del que és impossible, amb l’objectiu de divertir-nos i sorprendre’ns. En el trajecte veurem efectes de màgia mental, estranyes habilitats, objectes curiosos, animals impossibles, i molts efectes d’il•lusionisme. És un viatge sense perxa ni xarxa però fascinant, de la mà d’un il•lusionista dinàmic, actiu, proper, i amb un estil de màgia original i particular.