Notícies

Notícies

24/05/2013

La web de la DO Tarragona incorpora un espai amb tots els vins que es poden trobar al mercat

La secció ‘Els nostres vins’ ofereix la possibilitat de consultar els vins per la seva tipologia i s’anirà ampliant amb els nous vins que surtin al mercat Les millores en la web de la DO Tarragona es posen en marxa coincidint amb la Fira del Vi de la DO Tarragona que es farà entre el 31 de maig i el 2 de juny

La DO Tarragona ha posar en marxa un seguit de millores en la seva pàgina web que tenen com a objectiu la difusió de tots els vins elaborats pels diferents cellers d’aquesta denominació d’origen. Aprofitant la celebració de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny a la Rambla Nova de Tarragona, a la pàgina web (www.dotarragona.cat) s’hi ha instal•lat una nova pestanya, ‘Els nostre vins’, que possibilita la consulta de més d’un centenar de vins ja sigui per celler productor o també per la tipologia del vi. Així, l’interessat pot cercar els vins per la seva tipologia (blanc, blanc amb fusta, rosat, negre, negre criança, escumós i vi de licor).

En cada cerca, la web ofereix una fotografia de l’ampolla, així com les varietats amb que s’ha elaborat i informació del celler productor i de la resta dels vins elaborats pel mateix cellers. Aquest nou espai en la web de la DO Tarragona anirà modificant-se amb la sortida al mercat dels nous vins que elaborin els diferents cellers.