Notícies

Notícies

21/05/2013

Jazz en directe per acompanyar la Fira del Vi de la DO Tarragona

Els grups Stromboli Jazz Band i Small River Brass Band amenitzaran la fira el dissabte i diumenge.

Una altra de les novetats de l’edició 2013 de la Fira del Vi de la DO Tarragona és l’animació musical que hi haurà a la Rambla Nova de Tarragona el dissabte i el diumenge a les 19.30. En aquesta ocasió, dues formacions locals de la ciutat, Stromboli Jazz Band i Small River Brass Band, presentaran els discos que acaben de treure al mercat en una cercavila entre els estand expositors.

Stromboli Jazz Band actuarà el dissabte 1 de juny a partir de les 19.30 hores de la tarda i els Small River Brass Band ho faran el diumenge 2 de juny també a les 19.30 hores. Un cop més la DO Tarragona aprofita per maridar els seus vins amb el jazz del territori com ja ha fet en d’altres ocasions amb diferents maridatges entre jazz en directe elaborat a Tarragona i vi.

L’Stromboli Jazz Band és un grup de jazz format per diferents músics del Camp de Tarragona que es dediquen de forma professional a la música. El grup actuarà a la Rambla Nova presentant el seu primer CD, ‘Smile’ que recull bona part de les peces que han anat interpretant en els últims mesos, des de la seva creació a començament de l’any passat. Amb aquest disc, el quintet vol fer un retrat d’aquest primer any de vida, explorant el repertori sense oblidar el jazz. Vol arribar a un públic més ampli a través d’una barreja estilística on hi trobarem dixieland, jazz, temes populars, bandes sonores, latin o fins i tot ska. El disc es diu Smile perquè el que la formació intenta és que el públic marxi amb un somriure cap a casa, un somriure que de ben segur que s’aconseguirà amb la barreja d’aquesta música i els vins de la DO Tarragona el proper dissabte 1 de juny.

D’altra banda, l’Small River Brass Band celebra el 15è aniversari de la formació, presentant el seu 2n disc “On the Mainline”, el contingut del qual reflecteix la evolució musical dels seus membres durant aquests anys, tant individualment com de forma col•lectiva. Amb la incorporació de dos nous components al grup, la banda ha avançat en la recerca d’un so global més uniforme, amb més "empaque", autoexigència i assumint nous riscos. El resultat vol ser un tribut al paisatge sonor de la ciutat de New Orleans d’avui en dia tal i com demostraran el diumenge 2 de juny.