Notícies

Notícies

02/05/2013

El vi amb DO Tarragona i el jazz ‘fet a Reus’ es donen la ma a Reus en dos maridatges previs a la fira Reus Viu el Vi.

Una dotzena de vins de la DO Tarragona es maridaran amb la música de Gerard Marsal Group i Angie Rodríguez Trio.

Ell Consell Regulador de la DO Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus han organitzat pels propers dies 8 i 15 de maig a les 19:30 hores dues sessions de maridatge musical entre els vins amb DO Tarragona i el jazz “fet a Reus”. Aquestes dues sessions tindran lloc a l’edifici del Museu de Reus situat a la plaça de la Llibertat i formen part dels actes previs a la cinquena edició de la fira Reus Viu el Vi que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny.

En aquesta ocasió, acompanyaran els vins de la DO Tarragona en el maridatge musical a Reus la formació liderada pel saxofonista reusenc Gerard Marsal, Gerard Marsal Group, i la formació liderada per la cantant sevillana resident a Reus, Angie Rodríguez, l’Angie Rodríguez Trio. Marsal actuarà el 8 de maig a partir de les 19.30 hores de la tarda amb una formació integrada per dos dels millors músics de la ciutat, els germans Pau i Joan Terol, dos intèrprets de jazz de llarga trajectòria i considerats dins de les grans promeses de la música de Catalunya dins d’aquest estil.

La segona de les sessions previstes serà protagonitzada per la sensual veu d’Angie Rodríguez, que en aquesta ocasió estarà acompanyada del saxo baríton Ivan Sáez i el guitarrista Joan Casellas. Les dues formacions presentaran cançons maridades expressament per acompanyar la dotzena de vins de la DO Tarragona que es podran tastar en les dues sessions que seran dirigides per dos enòlegs de la pròpia DO Tarragona.

Aquestes dues sessions de maridatge dels vins de la DO Tarragona i del jazz ‘fet a Reus’ tenen un aforament limitat a mig centenar de persones. Les entrades es poden reservar al preu de sis euros a la web www.toteslesentrades.cat