Notícies

Notícies

14/04/2013

La DO Tarragona presenta els seus vins a Barcelona en un tast-maridatge al Mercat de Santa Caterina

La presentació, organitzada per Enjoy Wine Barcelona, té com a objectiu donar a conèixer i promocionar els vins del nostre país. El sis vins que es tastaran estaran acompanyats per diverses propostes gastronòmiques elaborades amb productes del mateix mercat

L’Associació Enjoy Wine Barcelona, dins el cicle de tastos dedicat a totes les denominacions d’origen catalanes, organitza aquest divendres dia 19 d’abril al Mercat de Santa Caterina un tast maridatge dedicat a una selecció de vins de la DO Tarragona (www.dotarragona.cat). Els interessats en assistir al tast han de fer una reserva prèvia a la web de l’entitat organitzadora (www.dosantacaterina.cat)

A partir de les 19:00 h es realitzarà un tast dirigit per un enòleg del Consell Regulador de la DO Tarragona que farà una breu presentació d’aquesta històrica denominació d’origen del nostre país i, posteriorment, un recorregut per alguns vins de la DO Tarragona, ajudant en tot moment als participants a descobrir les característiques i particularitats que els identifiquen.

Aquest tast forma part del cicle de tasts organitzats per l’Associació Enjoy Wine Barcelona en aquest mercat barceloní que va començar l’any passat i que té com a objectiu donar a conèixer els vins elaborats per les 12 denominacions d’origen catalanes. En cada tast-maridatge els vins es combinen amb aliments procedents de les parades del mercat que se seleccionen el mateix dia del tast.

Les reserves per assistir al tast es poden fer al preu de 25 euros a la web www.dosantacaterina.cat

En aquesta ocasió, des del Consell Regulador de la DO Tarragona i amb col•laboració amb els organitzadors, s’ha preparat un tast integrat pels següents vins:

“Muscat”, del celler De Muller de Reus (Baix Camp)
“Blanc de Mares”, del Celler Mas Bella de Masmolets-Valls) (Alt Camp)
“Ipsis Rosat”, de Vins Padró de Bràfim (Alt Camp)
“Mas del Botó 2010” del Celler Mas del Botó d’Alforja (Baix Camp)
“Arlequí” del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp (Alt Camp)
“Moscatel Añejo”, del celler De Muller de Reus (Baix Camp)