Notícies

Notícies

12/02/2013

La DO Tarragona organitza al Corte Inglés de Tarragona un tast monogràfic de vins dolços i licorosos i un altre dels vins de l’anyada 2012

La sala d’Àmbit Cultural del centre comercial acollirà les dues sessions aquest dijous i dijous de la setmana vinent a les 19.00 hores. El tast és gratuït però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades.

La DO Tarragona organitza a la sala d’Àmbit Cultural del Corte Inglés de Tarragona dues sessions monogràfiques de tast de vins en el qual aquest dijous es podran tastar mitja dotzena de vins dolços i licorosos i la setmana vinent es podran tastar alguns dels vins de l’anyada 2012 que tot just acaben de ser embotellats. Les dues sessions començaran a les set de la tarda i les places són gratuïtes però limitades.
Els vins dolços i licorosos, els anomenats Tarragona Clàssics, son segurament els vins més tradicionals elaborats al territori de la DO Tarragona, que compren les comarques del Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt Camp i la Ribera d’Ebre. En aquest tast, dirigit per l’enòloga de la DO Tarragona Elisa Ribé, aprendrem a distingir un moscatell d’un vi de missa, un vi ranci o una mistela.
En la segona sessió de tast, la DO Tarragona proposa un tast on conèixer una petita selecció dels vins elaborats amb el raïm de la collita del passat mes de setembre. Els vins joves de la DO Tarragona, acabats d’embotellar tot just fa unes setmanes, es mostraran amb tota la força i l’energia de la joventut i els aromes mediterranis més marcats que mai.
Per tal de poder assistir a aquestes sessions de tast de vins de la DO tarragona, que són totalment de franc, cal inscriure’s prèviament al Departament d’Informació del Corte Inglés de Tarragona, que es troba a la planta baixa, o bé fer-ho per correu electrònic a informacio_tgn@elcorteingles.es. Les places són limitades.

Els vins que es tastaran son els següents:

Tast vins dolços i de licor. 14 de febrer. 19 hores
Vi del vent. Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp
Mistela. Cooperativa Vila-rodona.
Moscatell Montebrione. Cooperativa de Montbrió.
Vi Ranci. Emilio Miró Salvat, de Reus
Aureo Seco Semidulce. De Muller, de Reus
Vi de missa. Celler Sort del Castell, El Morell

Vins anyada 2012. 21 de febrer. 19 hores.

Blanc. Muscat. De Muller, de Reus
Blanc. Ipsis Chardonnay. Vins Padró, de Bràfim
Rosat. Rosat. Cooperativa de Bràfim
Negre. Mas de Botó. Celler Mas de Botó, d’Alforja
Negre. Impuls. Vinícola de Nulles.
Negre. Escot. Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp