Notícies

Notícies

26/10/2012

La DO Tarragona participa activament en la mostra boletaire Tocat del Bolet que es farà a Tarragona

El Consell Regulador de la DO Tarragona col·labora en la primera edició de la mostra del Boletaire de Tarragona, Tocat del Bolet, una nova iniciativa que es farà al Palau Firal de Tarragona els dies 26, 27 i 28 d'octubre.

Aquesta Mostra del Boletaire de Tarragona és un esdeveniment especialitzat que engloba tots els agents relacionats amb la pràctica de la micologia i el món del boletaire: des de roba, calçat, material i vehicles específics de muntanya fins a la cuina dels bolets, entre d'altres. És la primera mostra del sector que s'organitza a la ciutat Tarragona, que tot i ser en una ciutat de costa, reuneix tots els requisits per convertir-se en una mostra de referència del món del boletaire.
La mostra integra durant els 3 dies i en un sol espai, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona, exposicions de bolets frescs i secs i de fotografies, espais didàctics, exhibicions, show cooking, maridatges amb vins de la DO Tarragona, xerrades i tallers, concursos i moltes més activitats. I del 29 al 30 d'octubre es mantindrà obert l'espai d'exposició de fotografies i de bolets per a grups d'escolars. En concret seran quatre els Cellers de la DO Tarragona que maridaran els seus vins amb una recepta que ha preparat cadascun dels cuiners que oferiran un show cooking. Es tracta dels Celler Mas Bella, el Celler Mas del Botó, el Celler Pedrola i el Celler Mas Vicenç. També el dissabte 27 al vespre hi haurà un maridatge entre cuina, jazz i diferents vins de la DO Tarragona obert a tothom que hi vulgui participar i que només haurà d'adquirir un tiquet al mateix Palau.