Notícies

Notícies

24/10/2012

El celler Vinya Janine de Rodonyà organitza un taller fotogràfic entre vinyes

Aquest celler de la DO Tarragona celebrarà aquesta activitat el proper diumenge de la ma de la fotògrafa Gemma Fotocoach. Una visita al celler, acompanyada d’un tast de vi i un pa amb tomàquet completen la proposta

El proper diumenge dia 28 d'octubre a partir de les 10 hores del matí a l'agrobotiga del celler Vinya Janine a la localitat de Rodonyà (Alt Camp) se celebrarà la tardor amb diverses activitats relacionades amb la cultura del vi que la setmana passada es van haver d’anular per la meteorologia. Una d’aquestes activitats és un magnífic taller de fotografia de la mà de Gemma FotoCoach, una gironina que ensenyarà a tots els interessats a dominar les càmeres i a fer unes fotos genials tot gaudint de les vinyes del celler de Vinya Janine en plena tardor, una de les èpoques més boniques de l’any pels colors que podrem apreciar.

Després del taller es visitarà el celler que elabora els vins amb DO Tarragona i s'acompanyarà aquesta visita d'una petit tast i d'un pa amb tomàquet i embotits per dinar al Tast de Nit del propi celler Vinya Janine. El preu de tota l’activitat és de 30 euros.
Les inscripcions estan obertes fins al mateix dia de l'esdeveniment.

Més informació al 696 34 84 65 o al facebook de "Tast de Nit".