Notícies

Notícies

30/06/2012

La DO Tarragona us convida als Sopars sota els Focs de Tarragona

Voleu guanyar algun dels 25 packs de 4 tickets de degustació pels Sopars sota els Focs que organitza l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) amb la col•laboració de la DO Tarragona?

Només heu de respondre a la pregunta com es diu la varietat de raïm tempranillo en català i enviar un correu a comunicacio@dotarragona.cat abans del dimarts 3 de juliol a les 12 de la nit.

Entre els emails rebuts sortejarem 10 packs de 4 tiquets pel dimecres 4 de juliol i 15 packs de 4 tiquets pel diumenge 8 de juliol. Així de fàcil. Cada pack està valorat en 20 euros i dona dret a 4 degustacions dels plats preparats pels restaurants de l’ARPA.

El llistat de guanyadors el publicarem al facebook de la DO Tarragona i a la pàgina web de la DO Tarragona (www.dotarragona.cat) el dimecres 4 de juliol a les 10 de matí. Els tiquets s’hauran de recollir el mateix dimecres fins a les 15.00 a les instal•lacions de la DO Tarragona, al departament d’Agricultura, als baixos de l’Avinguda Catalunya 50 de Tarragona. Els tiquets pel diumenge s’hauran de recollir abans de divendres 6 de juliol a les mateixes instal•lacions. Cal portar el DNI de cada premiat.