Notícies

Notícies

12/06/2012

La DO Tarragona convida a l’estrena mundial de la pel·lícula “Ghost Track”

Dirigida per Fabrizio Rossetti ha estat rodada parcialment a Tarragona.La DO Tarragona oferirà una copa de vi a tots els assistents a la projecció que també comptarà amb part de l’equip.

La DO Tarragona convida aquest dijous a les 20.00 hores a la Sala 8 i Mig del complexe Ocine Les Gavarres de Tarragona a l’estrena mundial del del llargmetratge “GHOST TRACK”, del director Fabrizio Rossetti. La pel·lícula, que pren com a fil conductor la música i les relacions humanes que s’estableixen, ha estat rodada a París, Beirut, Malta, Istanbul, Berlín, Barcelona i a Tarragona, al circ i a l’amfiteatre, amb el reconegut actor Fermí Reixach. Aquí us deixem el link del film per a més informació.

http://youtu.be/BSGhzCoQkd0

Es comptarà amb la presència d’actors i el director. L’entrada a l’estrena és gratuïta i no cal invitació. Abans de la projecció de la película se servirà una copa de vi oferta per la DO Tarragona que està molt satisfeta que una pel·lícula rodada a Tarragona s’estreni brindant amb els vins de la DO Tarragona. Podeu convidar a qui vulgueu, s’agrairà la màxima difusió. Us hi esperem !!!

El punt de partida de la pel·lícula és un fragment de l’himne compost a Sant Joan Baptista per Paulus Diaconus, una peça en llatí del segle VII en què l’inici de cada vers correspon a una nota musical. Cadascun d’aquests versos dóna títol a les set històries del film, que han estat rodades en diferents llocs del món i en diferents llengües (àrab, anglès, castellà, francès, etc.). Aquesta universalitat és essencial en la pel·lícula, ja que per desig del director sempre s’haurà de projectar en versió original subtitulada. Segons Rossetti, ”les paraules, els sons, els accents… aquesta barreja també forma part de la banda sonora de la pel·lícula, que no es pot modificar”.

Precisament la cinquena d’aquestes històries, SOLvi polluti, ha estat rodada en diferents indrets de Tarragona. L’equip de producció buscava espais patrimonials per enregistrar algunes seqüències i va descobrir les localitzacions de l’Amfiteatre i el Circ. L’actor Fermí Reixach, actualment molt popular per interpretar el constructor Guillem Almeda a la sèrie de TV3 La Riera, hi encarna un violinista ja molt gran que torna a casa seva per tocar en el seu últim concert. Tot l’equip va sortir molt satisfet de Tarragona i especialment encantat amb la bellesa de la Volta Llarga del Circ. La Tarragona Film Office va col·laborar en tot el procés.

La pel·lícula estarà una setmana en cartell als Ocine Les Gavarres però la resta de la distribució encara no està lligada. Ghost Track és un film independent, rodat amb un pressupost reduït i que ara busca el seu lloc dins dels circuits comercials

“Ghost Track” és una pel·lícula apta per a majors de 13 anys