Notícies

Notícies

07/06/2012

La Fira del Vi consolida el potencial vitivinícola de la DO Tarragona

La XIV edició del certamen assoleix els objectius i supera els 22.000 tastos en tres dies. Els 19 cellers participants han mostrat la seva satisfacció per la resposta del tarragonins i dels visitants

La Fira del Vi de la DO Tarragona va tancar la seva catorzena edició amb la satisfacció d’haver assolit els resultats plantejats inicialment, al voltant de les 22.000 degustacions de vins. Enguany han estat presents a la Rambla Nova de Tarragona un total de 19 cellers que han ofert més de 100 vins.
A banda de les xifres, el president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, ha destacat el coneixement i l’interés que molts visitants, ja siguin de Tarragona o d’altres ciutats, tenen pels cellers i pels vins de la DO. Grogués també considera que la fira és una demostració del bon moment que viu la DO amb la incorporació de nous cellers i en la cada vegada més destacada presència dels vins de la DO Tarragona en els establiments del sector de la restauració de Tarragona i de la resta de localitats del Camp de Tarragona.
La Fira de la DO Tarragona va iniciar-se el divendres a la tarda, un dia que es va aprofitar per lliurar els premis del Concurs de Vins Embotellats que es va celebrar a la Facultat d’Enologia de la URV. Al llarg del dissabte i el diumenge, l’estand de tastos del consell també va acollir diferents sessions de tastos de vins que van reunir un centenar d’interessats en els vins de la DO Tarragona.
La XIV Fira del Vi de la DO Tarragona, que es va inaugurar divendres a la tarda, ha batut en aquesta edició el seu record amb la presència de 19 cellers procedents de les quatre comarques vinícoles d’aquesta DO, el Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt Camp i part de la Ribera d’Ebre.
La Fira del Vi de la DO Tarragona ha estat organitzada pel Consell Regulador de la DO Tarragona, que ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Port de Tarragona, l’INCAVI, la CEPTA i el suport de Turisme de Tarragona.