Notícies

Notícies

10/11/2011

El Celler Mas del Botó participa a la Fira Gastronòmica Catalana de París

Aquest celler familiar d’Alforja (Baix Camp), adscrit a la DO Tarragona, presenta els vins Ganagot 2005 i 2006 a la capital francesa a visitants de tot el món

El celler Mas del Botó d’Alforja (Baix Camp), que elabora els seus vins sota el paraigües de la DO Tarragona i amb la marca comercial Ganagot, va participar per primer cop a la Fira Gastronòmica Catalana que es va fer a París aprofitant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. La fira es va celebrar a la Place Palais Royale davant de l’entrada principal del Museu de Louvre els dies 10 i 11 de setembre.
Turistes i visitants procedents dels 5 continents i centenars de parisencs van poder gaudir i adquirir els vins Ganagot 2005 i 2006 que elabora el celler Mas del Botó, així com d’altres productes elaborats en aquesta població del Baix Camp com són l’oli extra-verge i l’avellana ribeta d'Alforja. Per nacionalitats, van passar per l’estand de Mas del Botó visitants nord-americans (dels Estats Units i de Canada), japonesos, australians, taiwanesos, israelites, sud-africans, així com la comunitat catalana instal•lada a Paris.
El dia més important d’aquest esdeveniment va ser el de la Diada de l’Onze de Setembre amb la participació dels Sagals d'Osona, els quals van aixecar diferents castells, pilars i van fer el lliurament d'una Senyera al representat de la UNESCO. Una cobla sardanística va permetre que la gent pogués ballar a la plaça. Així mateix es van portar a terme ofrenes florals de diferents entitats i parlaments.
El Celler Mas del Botó amb valora molt positivament aquesta iniciativa que permet a l’empresa continuar treballant de cara a enfortir les exportacions i la presència a París és un pas molt important en aquest sentit, tal i com indica l’enòleg de Mas del Botó, Josep Maria Llauradó.

Trobareu més info del Celler Mas del Botó a www.masdelboto.cat