Notícies

Notícies

01/06/2011

El Celler La Boella i la Vinícola de Nulles triomfen al Concurs Mundial de Brusel·les amb una medalla d'or i una d'argent, respectivament amb els vins de la DO Tarragona.

Per segon any consecutiu la Vinícola de Nulles ha estat guardonada amb la medalla d'argent al Concurs Mundial de Brussel·les amb els vins que elabora sota el paraigües de la DO Tarragona. D’aquesta forma l’ensenya Adernats es consolida a nivell internacional essent premiada per tercer any consecutiu i amb la duresa del que aquestes competicions impliquen on s’avaluen vins de tot el món.

També en aquesta ocasió el Celler Mas La Boella ha estat distingit amb una medalla d'or amb pel Mas La Boella 2007, la primera de les anyades embotellades com a “Vi de Guarda” al Celler de La Boella. Es fruit dels primers ceps de Cabernet Sauvignon plantats el 2003. Desprès d’una estada de nou mesos en barriques de roure francès i hongarès, es van embotellar el 14 d’agost del 2008, les primeres 3.000 ampolles; amb data d’avui ja esgotades, però amb la possibilitat de poder degustar la collita del 2008, una anyada que ja en més de 18 mesos d’ampolla, es troba en tota la seva plenitud per gaudir d’un d’aquest nous vins, que en els últims anys sorgeixen d’aquest petits/nous cellers de la DO Tarragona.

D'altra banda, diferència de l’any 2010, Adernats ha obtingut aquest reconeixement en dos dels seus vins el cava Adernats Reserva Brut i l’Adernats Rosat (DO Tarragona) el qual ja va ser darrerament guardonat als “Premios Vino y Mujer” obtenint la primera posició en la seva categoria.

Enguany han participat en el concurs de Brusel·les un total de 7386 vins i un total de 49 països productors, tals com França, Portugal, Xile, Itàlia, Austràlia o Espanya. Els vins han estat tastats per una selecció dels millors tastadors internacionals, sommeliers, importadors, compradors i periodistes.