Notícies

Notícies

05/04/2011

Els vins de la DO Tarragona, protagonistes a la Ruta de Tapes del Barri Antic de Cambrils

Els bars del centre històric de Cambrils oferiran un total de 50 tapes variades amb copa de vi o canya a un preu de 1,95 euros cadascuna La segona edició de la Ruta de la Tapa Esclat de sabors del Barri Antic de Cambrils començarà el proper dissabte, 9 d’abril. Nou bars i restaurants situats al centre històric de la ciutat oferiran tot un ventall de tapes que, acompanyades d'una copa de vi de la DO Tarragona, es podran degustar al preu 1,95 euros.

La iniciativa, promoguda pel Departament de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils, el Pla de Barris i amb la col•laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i la DO Tarragona, pretén promoure la restauració a través d’una de les característiques més arrelades al barri: la cultura de la tapa. Així mateix, té com objectiu promocionar i dinamitzar a través la creativitat culinària. Aquesta edició incorpora algunes novetats respecte l’any passat. Per una banda, gràcies a la col•laboració més estreta amb la DO Tarragona , tots els vins que es podran degustar durant la ruta són vins d’aquesta denominació d’origen. D’aquesta manera es va un pas més enllà en aquesta segona edició, amb l’objectiu de maridar tapes i vins del nostre territori .

Els cellers col•laboradors de la ruta són:

Vinícola de Nulles SCCL
Unió Corporació Alimentària SCCL (Reus)
Mas Vincenç (Cabra del Camp)
Mas Bella (Mas Molets, Valls)
Vins Padró (Bràfim)

Entre el 9 d’abril i el 6 de maig, de dilluns a divendres, dels bars del centre històric, amb el distintiu de la promoció, ofereixen un total de 50 tapes variades amb copa de vi o canya a un preu de 1,95 euros cadascuna.

L’oferta serà vàlida de dilluns a divendres, de 19:00 a 23:00 hores, amb caràcter general, o de manera específica d’acord amb els horaris de cada bar, tal i com s’especifica al tríptic.

A cada bar es podrà trobar una carta amb les 5 tapes que formen part de la ruta. Podreu identificar-la fàcilment a la taula o a la barra. Cada establiment té diferent carta, arribant, en total, a les 50 tapes.

El carnet de la ruta i el sorteig

Durant la primera consumició, es rebrà un carnet on cada bar o restaurant marcarà el pas per aquest. Un cop acabada la ruta pels 10 punts d’Esclat de sabors es pot participar en el sorteig de 10 lots de 3 ampolles de vi DO Tarragona, la visita i tast de vins a un celler de la DO Tarragona, a escollir entre Mas Vicenç, Mas Bella i Vinícola de Nulles, i una 1 ampolla d’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. El carnet degudament segellat per totes les parades de la ruta ha de dipositar-se a la urna oficial que pot trobar-se al Centre Cultural (St. Plàcid, 18-20)

Les parades de la Ruta de la tapa Esclat de sabors són:

Adagio Café - Passeig Albert n. 8 A
Bar El Passeig – Pg. Albert n. 9
Bar La Riera - Pg. Albert n.16 – 17
Restaurant Mar de Tierras – Plaça d’Espanya n. 4
Franfurt La Loly – Pg. Albert 10
Bar Las Cadenas – C/Gimbernat n. 7- 11
Komm Restaurant – C/Major n. 5
Casa Paco - Pg. La Salle n.3
Bar El Racó de la Plaça – C/Sindicat n. 3