Notícies

Notícies

20/01/2011

La DO Tarragona organitza dos tasts de vins produïts a l'Alt Camp durant les Festes Decennals

Els tastos tindran lloc els dies 31 de gener i 1 de febrer a les 19:30h al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Es tracte d'un acte gratuït amb reserva prèvia telefònica El Consell Regulador de la DO Tarragona ha volgut col·laborar amb l'Ajuntament de Valls en diferents actes de les festes Deccenals que es celebraran a la capital de l'Alt Camp del 28 de gener al 6 de febrer. En concret, la DO ha organitzat dos tasts dels vins produïts a l'Alt Camp i que es comercialitzen amb el paraigües de la DO Tarragona. L'Alt Camp és una de les principals zones vitivinícoles d'aquesta denominació d'origen i els vins produïts a les empreses i a les cooperatives cada vegada estan assolint un major prestigi a nivell català i estatal. Els tastos se celebraran els dies 31de gener i 1 de febrer a les 19:30 al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L'enòloga vallenca Elisa Ribé s'encarregarà de dirigir aquestes degustacions comentades. L'entrada és lliure al places limitades. La reserva s'ha de fer al 977-217931 amb horari de matí, de 8h a 15h. Gaudiu de les Decennals amb els vins de la DO Tarragona!!!

El Consell Regulador de la DO Tarragona ha volgut col·laborar amb l'Ajuntament de Valls en diferents actes de les festes Deccenals que es celebraran a la capital de l'Alt Camp del 28 de gener al 6 de febrer. En concret, la DO ha organitzat dos tasts dels vins produïts a l'Alt Camp i que es comercialitzen amb el paraigües de la DO Tarragona. L'Alt Camp és una de les principals zones vitivinícoles d'aquesta denominació d'origen i els vins produïts a les empreses i a les cooperatives cada vegada estan assolint un major prestigi a nivell català i estatal.

Els tastos se celebraran els dies 31de gener i 1 de febrer a les 19:30 al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L'enòloga vallenca Elisa Ribé s'encarregarà de dirigir aquestes degustacions comentades.

L'entrada és lliure al places limitades. La reserva s'ha de fer al 977-217931 amb horari de matí, de 8h a 15h.

Gaudiu de les Decennals amb els vins de la DO Tarragona!!!