Notícies

Notícies

17/11/2010

Castell d'Or presentarà els vins joves Flama Roja (DO Tarragona) a la Festa del Vi Jove de la Cooperativa de Vila-rodona

La cooperativa de Vila-rodona celebrarà la tradicional Festa del Vi Jove el proper diumenge 21 de novembre, a partir de les 9 del matí i fins les 12 del migdia a les naus modernistes del celler. Se servirà el tradicional esmorzar de veremador i es podran degustar els vins joves varietals directament des de les tines del celler.

A més, durant el transcurs de la festa es presentaran els vins joves de la marca Flama Roja de Castell d'Or, i que s'elaboren a Vila-rodona, una de les cooperatives del grup Castell d'Or. Els vins joves que es donaran a conèixer i es podran degustar són el Flama Roja Blanc, Flama Roja Negre, Flama Roja Merlot i Flama Roja Cabernet Sauvignon; tots ells de la Denominació d'Origen Tarragona.

La Festa del Vi Jove de la cooperativa de Vila-rodona és una de les cites més emblemàtiques del calendari festiu vinícola del nostre país ja que reuneix a molts socis i amics a l'interior de la cooperativa modernista i, a més d'un complet esmorzar, permet degustar directament des de les tines els vins varietals i conèixer l'evolució que està tenint el vi durant el procès de vinificació.

Castell d'Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya que, a partir de la unió dels processos de producció, elaboració i envasat de vins, comercialitzen junts vins, caves i olis de diferents denominacions d'origen de Catalunya. El grup cooperatiu Castell d'Or és present a més de 20 països d'Europa, Amèrica i Àsia i el passat 2009 va elaborar un total de 2,5 milions d'ampolles de vi i de cava, el 65% destinat a l'exportació.

La Festa del Vi de Vila-rodona es farà el diumenge 21 de novembre a partir de les 9:30 de matí al Celler Cooperatiu de Vila-rodona.