Notícies

Notícies

30/10/2009

La DO Tarragona, protagonista a les tertúlies de l'Ateneu a Barcelona.

La desena tertúlia del cicle, que es va celebrar aquest dimecres al vespre al Restaurant ATN de Barcelona va comptar, com ja és habitual, amb la participació de diferents cellers de la DO. En aquest hi van assistir els responsables del celler Mas Vicens de Cabra del Camp, la Cooperativa de Nulles i el celler del Terrer, de Vila-seca.

"Acompanyats pel Consell Regulador d'una DO Lligada a la història vitivinícola i comercial més rellevant, hem vist com s'estructura un territori difús i ampli en l'actual món del vi", explicava Oriol Pérez de Tudela, l'impulsor de la tertúlia. El Port, un dels més importants del Mediterrani, ha jugat un paper important en el comerç de les comarques vitivinícoles dels voltants. Però més enllà de la història, la tertúlia va analitzar també el reenfoc de l'estratègia dels cellers i la modernització del sector. De fet, tots els convidats van quedar molt sorpresos amb els quatre vins que es van tastar de la DO Tarragona.