Notícies

Notícies

04/04/2009

Dixie & Maridatge. La DO Tarragona, protagonista al festival de Dixieland

Dixie & Maridatge al restaurant Quim i Quima. Dinar maridat entre els vins de la DO Tarragona i l'enòloga Elisa Ribé, la cuina del Francesc Lledó del restaurant Quim i Quima i el grup de jazz barceloní Jazzadlimitum.

La DO Tarragona ha participat enguany de forma activa en la darrera edició del Festival de Dixieland de Tarragona, en concret amb quatres dinars i sopars maridats amb la cuina, la música i el vi.

En concret, la presentació del cicle va tenir lloc al restaurant Quim i Quima de la Part Alta, que es va omplir de gom a gom per assistir a un dinar preparat pel cuiner Francesc Lledó, el grup Jazzadlimitum i l'enòloga de la DO Tarragona, Elisa Ribé. En el menjar es van tastar quatre vins diferents, cada un dels quals va estar acompanyat d'un plat especial i també d'una cançó. Els vins van ser l'Adernats blanc seducció de Nulles; el Puig Rodó Xarel·lo de la cooperativa de Bràfim, el Mas Vicenç negre de Cabra i el moscatell de De Muller.

A part del restaurant Quim i Quima, també van participar en aquesta secció del Dixie & Maridatge el restaurant Piscolabis i la Pizzeria Da Nicola. Els mitjans de comunicació escrits i també TV3 van fer-se ressò d'aquesta nova iniciativa que s'espera que tingui continuïtat.