Notícies

Notícies

12/06/2018

La Rambla Nova de Tarragona, aparador idoni per descobrir i tastar els millors vins de la DO Tarragona

Del 15 al 17 de juny la principal artèria de la ciutat acollirà a 22 cellers amb les seves propostes vinícoles i enoturístiques.

La vintena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que organitza el Consell Regulador de la DO Tarragona, tornarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 15, 16 i 17 de juny com sempre en horari de divendres a la tarda i demà i tarda a les jornades de dissabte i diumenge. Sens dubte el marc escollit, la principal artèria viària de Tarragona, serà el lloc idoni per passejar entre les propostes vinícoles de dues dotzenes de cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona i compartir l'experiència amb amics, turistes i el públic local que any rere any acudeix en massa a aquest esdeveniment.
En aquesta ocasió, l'esdeveniment reunirà la xifra de 21 cellers procedents de les quatre comarques del territori vitivinícola de la DO Tarragona, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera de l'Ebre i també productors de cava i vermut d'aquestes comarques . En total a la fira es podran degustar més de 100 vins de la DO Tarragona, caves elaborats al territori vitivinícola de la DO Tarragona i també vermuts elaborats per cellers pertanyents de la DO.
Cellers Participants
Adenarts-Catedral del Vi De Muller
Agrícola de Bràfim Cava Magrinyà-Calaf
Vives Ambròs Vins i Caves Cellers Unió
Societat Agrícola de Valls Padró i Família
Castell d’Or Bodegas Yzaguirre
Celler Mas Vicenç Cava Reverté
Cellers Mas del Botó Molí de Rué
Celler Suñer-Ginestar Estol Verd Celler
Celler Mas Bella Lafarineravins
Camí de Sirga Cellers Blanch
Biopaumerà

Els vins dels diferents expositors podran acompanyar-se amb les degustacions gastronòmiques que oferiran mitja dotzena d'expositors gastronòmics d'embotits, formatges, racions i altres delicadeses gastronòmiques. La fira també comptarà amb una oferta complementària de música en directe el dissabte a la tarda, a les 20.00h, amb l'actuació itinerant del grup local de dixieland The F.E.O.S. Experience.
Com sempre, entre els expositors es trobaran tots els vins premiats en el Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona que s'ha celebrat fa unes setmanes després un tast a cegues a la Facultat d'Enologia de la URV, els premis del qual es van lliurar en un acte públic al Teatret del Serrallo.
Per promocionar la fira, els dies 13 i 14 de juny es realitzaran a les 19.30h al recentment renovat Mercat Central de Tarragona una sèrie de tasts dirigides i acompanyades amb productes del mateix mercat. És necessària la inscripció prèvia al web www.mercatcentral.cat amb un preu de 5 euros per cada tast.
La Fira del vi de la DO Tarragona obrirà les portes el divendres a partir de les 18.00h i les persones interessades en provar els vins hauran de comprar el tiquet que val 12 euros i dóna dret a una copa marcada amb el logotip de la fira, 1 portacopas i 6 tiquets per a les diferents degustacions. Dissabte i diumenge la fira tornarà a partir de les 12 del matí fins a les 3 de la tarda i de 18:00 a les 23 el dissabte 16 de juny i fins a les 22 el diumenge 17 de juny, quan tancarà definitivament les seves portes.

El Consell Regulador de la Fira del Vi de la DO Tarragona compta de nou amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Departament d'Agricultura de la Generalitat i l'INCAVI i el patrocini de CEPTA.