Notícies

Notícies

07/11/2017

'Tasta Tarragona', la DO Tarragona es presenta a Barcelona

L'acte tindrà lloc el dilluns 20 de novembre a Jamón Experience, establiment situat a la Rambla, i està adreçat a someliers, periodistes especialitzats i professionals del vi.

La DO Tarragona organitza un acte molt especial que tindrà lloc a Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer el territori, la historia i la cultura que ha permès que l’elaboració del vi a la nostra terra continuï des de fa més de 2.000 anys. Aquest acte està coorganitzat entre la DO Tarragona i l’Associació Catalana de Sommeliers i tindrà lloc el dilluns 20 de novembre al restaurant Jamón Experience, a la Rambla 88-94, a partir de les 18.30h. La presentació de la DO Tarragona està adreçada principalment a sommeliers, professionals del vi i periodistes especialitzats.

A través de tres enòlegs de la nostra DO recorrerem un territori que comença amb la vinyes a tocar de la Mediterrània per continuar per la plana del Camp de Tarragona a tocar de l’antiga Tarragona, pujar cap a les muntanyes de Prades i arribar fins a la ribera del riu Ebre a la seva entrada a Catalunya. I tot plegat ho farem tastant una selecció única dels vins elaborats en aquests bells paratges de la mà dels seus protagonistes.
Inscripcions gratuïtes a [email protected] i [email protected]