Notícies

Notícies

03/07/2017

Els vins de la DO Tarragona tornen a acompanyar el cicle 'enViu' al convent del Carme de Valls

La veu femenina serà la protagonista dels concerts programats del 17 al 21 de juliol amb el suport com sempre de la DO Tarragona que oferirà els seus vins en la part final de cada actuació excepte el dia 20 de juliol que hi haurà un maridatge especial amb el Cor Èulia de Valls a partir de les 20.30h.

fEl claustre del Convent del Carme tornarà a ser per tercer any consecutiu l'escenari per als espectacles estiuencs a Valls, entre l’71 i el 21 de juliol. El maridatge de la música i el vi protagonitzarà cinc nits al claustre. Pràcticament la totalitat de les activitats són gratuïtes.

La veu femenina esdevindrà enguany la protagonista absoluta del cicle de concerts ‘enVIu. Música i vi al Claustre del Carme’ que es maridaran amb els vins de la DO Tarragona, ja que cada nit els assistents podran gaudir d'un concert al peu del campanar del Carme i en finalitzar els participants podran departir amb els artistes mentre fan un tast dels vins dels cellers d’aquesta històrica denominació d’origen amb seu a Valls.

La pianista i compositora Clara Peya presentarà l’espectacle ‘Oceanes’ en format trio la nit del dilluns 17 de juliol, un concert que serveix per homenatjar les dones a través de l’aigua. L’endemà, dimarts 18 de juliol, Valls acollirà les veus del Cor Jove de Zurich, en un concert que s’emmarca dins la Setmana Cantant que pivota al voltant de la ciutat de Tarragona i que permetrà escoltar les veus d’aquest cor suïs format per noies de 15 a 25 anys amb gran talent i una gran formació musical.

També amb el segell Territori creatiu Vallenc arribarà dimecres 19 de juliol Sílvia Tomàs Trio amb un repertori que despulla vivències, emocions i reflexions que qüestionen, pregunten i responen al mateix temps. Dijous 10 de juliol Di-Vins presenta, en horari especial de les 20.30 h, una sessió de música i maridatge amb el Cor Èulia de Valls dirigit per Mireia Besora i un tast de la DO Tarragona dirigit per l’enòloga Elisa Ribé. L’espectacle d’aquest cor de 14 veus femenines el forma un recull de poemes que descriu paisatges musicats per diferents compositors que es combinaran a la perfecció amb els vins produïts per diferents cellers de l’Alt Camp. L’entrada per aquest concert serà de 5 euros. La programació de les nits d’estiu al Convent del Carme finalitzarà divendres 21 de juliol amb una sessió del Liceu a la Fresca, que permetrà seguir la retransmissió en directe de l'òpera Il Trovadore, de Giuseppe Verdi, escenificada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i que és un dels títols més populars d’aquest gènere líric.