Notícies

Notícies

19/05/2017

Dos tastadors de la prestigiosa Guia Peñín avaluen els vins de la DO Tarragona en un tast al Celler De Muller de Reus

Javier Luengo i Juan Luis Morales han tastat aquest matí un centenar de referències d’una vintena de cellers de la DO Tarragona.

L’equip de tast de la “Guía Peñín”, el manual de vins de l’Estat Espanyol més important i amb més prestigi internacional, han visitat aquest divendres al matí la DO Tarragona per tal d’avaluar els vins que els cellers emparats en aquesta denominació d’origen han presentat amb l’objectiu d’aparèixer a l’edició 2018 d’aquesta guia. Un dels tastadors i responsable editorial de la “Guía Peñín”, Javier Luengo, ha reconegut el camí per recórrer que tenen els vins de la DO Tarragona i ha aprofitat per destacar el tresor que té la DO Tarragona amb els seus vins licorosos.
Precisament el tast de la DO Tarragona per la Guia Peñín s’ha fet enguany al Celler De Muller, a Reus, un dels cellers més tradicionals en l’elaboració d’aquests vins anomenats Tarragona Clàssics. En total, Javier Luengo acompanyat de Juan Luis Morales han tastat un centenar de vins de 20 bodegues de la DO Tarragona procedents de les quatre comarques elaboradores: el Baix Camp, l’Alt Camp, la Ribera d’Ebre i el Tarragonès. Els dos professionals han aprofitat també per fer una visita guiada al Celler De Muller acompanyats d’un dels seus enòlegs.
Enguany la Guia Peñín sortirà al mercat al voltant del mes de novembre i oferirà les puntuacions de més de 11.500 vins de tot l’Estat espanyol. La Guia Peñín s’edita en espanyol i també se’n fan edicions en anglès i en alemany.