Notícies

Notícies

26/04/2017

L’enoturisme d’un celler de la DO Tarragona, el Celler Mas Vicenç, és l’experiència turística més ben valorada per Tripadvisor a Tarragona

Aquest celler de Cabra del Camp (Alt Camp) rep més de 5.000 visites l’any principalment de Catalunya i cada vegada amb més presència de visitants d’altres països.

El Celler Mas Vicenç (DO Tarragona) que elabora els seus vins a Cabra del Camp (Alt Camp) des de fa més d’una dècada, és a l’actualitat l’experiència turística més ben valorada i la primera al rànquing de la influent xarxa social Trip Advisor (www.tripadvisor.es), superant amb valoració a Port Aventura, per exemple en l’apartat Què fer a la provincia de Tarragona?
Els responsables del Celler Mas Vicenç (www.masvicens.com) han valorat de forma molt postiva aquesta posició en el rànquing de Trip Advisor essent la culminació de la feina feta en els últims anys per posicionar l’enoturisme al seu establiment. En concret, la proposta enoturística del Celler Mas Vicenç és la primera proposta en un apartat amb més de 420 propostes d’activitats per realitzar a tota la provincia de Tarragona. Al perfil de Mas Vicenç a Trip Avisor hi ha més de 250 valoracions, la major part de les quals qualifiquen la seva experiència d’excepcional, fet que permet a Mas Vicenç encapçalar aquest rànquing a Trip Advisor.
Celler familiar
El Celler Mas Vicenç és un celler familiar enfocat totalment a l’enoturisme ja que, tal i com defensen ells mateixos, és la millor manera de donar a conèixer la filosofia i els productes que s’elaboren. Actualment el celler rep aproximadament 5.000 enoturistes l’any, la major part d’ells, procedeixen de Catalunya tot i que de cada vegada es nota l’augment de visites internacionals que es realitzen en anglès i en francès.
A Mas Vicenç es fan visites guiades cada dia a les 12.00h del migdia amb tast de 5 vins, oli d’oliva i fruits secs provinents de les pròpies finques. Com a activitats complementàries destaca l’experiència ‘Walk & Wine’, que consisteix en una de marxa nòrdica entre vinyes amb gastronomia i tast de vins i la proposta ‘Xocolata i Vida’ que és un viatge sensorial de vins i xocolata artesanal. A Mas Vicenç també es fan activitats a mida per a grups i empreses i es va tirar endavant ja fa un any al costat d’altres cellers de la DO Tarragona, el ‘ViTour Tarragona’, i s’organitzen cursos de formació, maridatges…