Notícies

Notícies

19/10/2016

La DO Tarragona posa en marxa la seva primera botiga de vins a la seu del Consell Regulador al centre de Valls

A partir de dilluns i en horari de matí hi haurà a disposició del client prop d’un centenar de vins, tres de cada celler de la DO Tarragona. Aquest espai, situat al número 41 del Carrer de la Cort de Valls, també servirà per promocionar l’oferta enoturística dels cellers de la DO Tarragona

Aquest proper dilluns 24 d’octubre obrirà les seves portes la nova botiga de vins de la DO Tarragona que estarà situada al número 41 del Carrer de la Cort de Valls, l’actual seu del Consell Regulador de la DO Tarragona. Aquest nou espai, que també servirà per difondre l’oferta enoturística dels diversos cellers de la DO Tarragona obrirà inicialment de dilluns a divendres en horari de matí, des de les 9 del mati fins a les 2 del migdia.
De moment, la nova botiga de vins de la DO Tarragona oferirà al client prop d’un centenar de referències dels vins elaborats pels diferents cellers agrupats dins la DO Tarragona i que procedeixen de quatre comarques: l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre.
En total hi haurà tres referències de cadascun dels cellers de la DO Tarragona. D’aquesta manera, la botiga de la DO serà el primer espai comercial on el client que s’interessi per aquests vins podrà conèixer i emportar-se tots els tipus de vins que s’elaboren. Així, la botiga estarà classificada per tipus de vins: vins blancs, vins blancs passats per fusta, vins rosats, vins negres joves, negres de criança, vins escumosos i també vins dolços i de licor.
El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, ha explicat que aquest és un projecte que ja feia temps que es volia impulsar perquè “és interessant que hi hagi un lloc físic que pugui promocionar únicament els nostres vins i que permeti al consumidor conèixer la gran tipologia de vins que elaborem des de fa dècades”. Grogués ha afegit que al mateix temps “l’altra gran objectiu d’aquest espai de difusió del vi de la DO Tarragona és la difusió de l’enoturisme que cada vegada fan més cellers al llarg de tot el nostre territori”. El president de la DO Tarragona també ha destacat l’excel·lent situació de la botiga en ple centre comercial de Valls, al carrer de la Cort, a mig camí entre la Plaça del Pati i la Plaça del Blat, dos dels espais emblemàtics de la capital de l’Alt Camp i que serviran per donar-li visibilitat.
Botiga de Vins DO Tarragona
Carrer de la Cort 41 – Valls
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14.00h
Tel: 977 217931
www.dotarragona.cat
[email protected]