Notícies

Notícies

04/04/2016

La Soul Machine i Wagner Pa & Brazuca Matraca, caps de cartell de la Music Valls Va de Vins

La Mostra de Vins de la DO Tarragona que es farà a la capital de l'Alt Camp els dies 6, 7 i 8 de maig també comptarà amb les actuacions de Secondtrast, Murmur, Jaume Sanz i la presentació del Minipop de Tarragona amb Carles Belda.

L’escenari de la plaça del Pati de Valls acollirà 6 actuacions musicals durant els tres dies de la 4a Mostra de Vins de la DO Tarragona “Music Valls Va de Vins”. El primer cap de setmana de maig, els dies 6, 7 i 8 (divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenge matí), la capital de l’Alt Camp maridarà els vins i la música amb un carell d'artistes i grups catalans i vallencs. Aquest és el resultat de l'aposta de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls amb la complicitat de la DO Tarragona i la Societat Cooperativa Agrícola de Valls, per dotar la mostra amb nou format, nous continguts i més activitats, per tal de consolidar i potenciar aquest esdeveniment de ciutat. Enguany la fira també incrementa el nombre d'expositors ja que hi haurà una quinzena de cellers de la DO Tarragona, productors de cava de la comarca i un celler convidat, en aquesta ocasió la Cooperativa de Capçanes. La participació a la fira com sempre es farà amb una copa serigrafiada que es podrà adquirir al preu de 10 euros i que oferirà cinc tastos de vins.

La Soul Machine, dissabte dia 7 a dos quarts de deu del vespre, és el grup convidat per degustar els vins del territori i les especialitzat dels establiments de l'Associació de Restauradors de Valls, amb bon ambient i música. L'actuació del grup format per músics de la comarca del Priorat, coneguts per l'excel•lent so del soul, funky i rhythm’n’blues del seu repertori, anirà precedida per la participació del grup vallenc Second Trast, format per les cantants Sònia Solé i Laia Pastor, acompanyades per una banda composta pel bateria Xavi Jou, el baixista Xavi Vallès, el guitarrista Arnau Duch, el teclista Gerard Martí. I la secció de vents amb els saxofonistes Òscar Gomez i Sílvia Vergès.

El dia anterior, divendres dia 6 a les 21.30 hores, els encarregats d'animar la mostra de vins seran Warner Pa & Brazuca Matraca amb una barreja d'estils amb molt de ritme: modern bossa, funk, reggae, soul, ètnic, estil jazzy... Aquesta actuació també anirà precedida per una veu vallenca, Jaume Sanz. Un jove intèrpret conegut per les seves versions i cancions originals que comparteix per la xarxa social a internet Youtube.

Els dematins de la mostra també comptaran amb música en directe. El dissabte a la una del migdia actuaran els vallencs Murmur amb un treballat repertori de versions de David Bowie, REM, i altres grups i cantants mítics. I el diumenge al matí, Minipop Tarragona organitzarà diversos tallers familiars amb l'acompanyament de la música de Carles Belda, conegut per la seva llarga trajectòria amb grups com Mesclat, Pomada o el conjunt Badabadoc.

La voluntat dels organitzadors és aconseguir obrir la mostra a nous públics. La consolidació de la mostra com la cita anual dels aficionats del vi, ha animat els organitzadors a apostar per la presència d’un públic més ampli i heterogeni que, atret per la música, també descobreixi els vins de la DO Tarragona i el seu potencial enoturístic, centrat en gran mesura en Valls i la comarca de l’Alt Camp.

PROGRAMACIÓ MUSICAL DEL “MUSIC VALLS VA DE VINS”

Divendres 6 de maig

20.00 hores. SECOND TRAST (Valls)
21.30 hores. WAGNER PA & BRAZUCA MATRACA (Brasil/Catalunya)

Dissabte 7 de maig

13.00 hores. MURMUR (Valls)
20.00 hores. JAUME SANZ (Valls)
21.30 hores. LA SOUL MACHINE (Catalunya)

Diumenge 8 de maig

13.00 hores. CARLES BELDA (Catalunya)