Notícies

Notícies

18/09/2015

La DO Tarragona, a la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Aquest dissabte 19 de setembre arriba la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya a Barcelona. La DO Tarragona hi serà representada un any més amb els vins de Castell d'Or, Vins Padró de Bràfim i Cellers Unió, que són els tres cellers de la DO que han decidit apuntar-s'hi.

La Mostra, que es fa coincidint amb la Mercè, es podrà visitar fins el dijous 24 de setembre al Passeig Lluís Companys de la capital catalana. Enguany hi ha una 80 d'expositors entre vins, caves i també altres productes agroalimentaris.
La DO Tarragona també oferirà un tast el diumenge a les 18.00h a l'stand de tastos de la Mostra en el quals es presentaran alguns dels vins dels cellers de la DO presents a la Mostra.
La 35ena Mostra de Vins repeteix la iniciativa, engegada per primer cop l'any passat, del barret solidari. Amb aquesta iniciativa, es continua impulsant valors de solidaritat, aquest cop amb el propòsit d'ajudar en la lluita contra el càncer. Per aquest motiu, l'organització de la Mostra ofereix els barrets solidaris al públic visitant , perquè els puguin adquirir mitjançant una aportació a l'associació sense ànim de lucre Vi per Vida, dedicada a l'ajut en la recerca i lluita contra el càncer. La 35 edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, repeteix aquest acte de solidaritat, degut a la bona acceptació rebuda en la passada edició, on la recaptació de 2.500 €, de la venda del barret per 1€ va anar destinada, íntegrament, a l'entitat social Diàlegs de Dona per a la integració de les dones del Barri del Raval de Barcelona.