Notícies

Notícies

08/09/2015

La DO Tarragona al cicle Hotels amb DO a Barcelona

La DO Tarragona oferirà dues sessions de tast de vins la setmana vinent, els dies 15 i 16 de setembre a les 19.00 hores a l'Hotel Espanya de Barcelona dins el cicle Hotels amb DO que tindrà lloc durant tota la setmana a Barcelona.

En aquest establiment del Raval barceloní, al carrer Sant Pau 9-11, es podran tastar una dotzena de vins de la DO Tarragona entre les dues sessions dirigides per Elisa Ribé. El tast tindrà lloc al Bar Arnau.
Amb més de 150 anys d’història, remodelacions i rehabilitacions, l’hotel Espanya és un dels hotels més bonics de Barcelona; una joia Modernista a pocs metres de la Rambla que va inaugurar-se, per primera vegada l’any 1859 per ser la Fonda Espanya, una de les més transitades i conegudes de l’època.
Dins aquesta joia Modernista hi trobem el Bar Arnau, un dels espais més mítics de l’hotel, que pren el nom de la xemeneia d’alabastre que el presideix, modelada per l’escultor Eusebi Arnau i, com la resta de l’hotel. És un oasi de pau, singular i acollidor, que conserva l’encant dels grans salons modernistes, combinat amb una decoració moderna i elegant.
En aquest marc incomparable s’hi realitzaran les sessions de tast temàtiques amb els vins de la DO Tarragona.

DETALLS
Dia: 15 i 16 de setembre
Hora: 19.00 – 20.30 h.
Preu: 15 €

Hotel Espanya
Carrer Sant Pau, 9-11
T. 935 500 000
[email protected]