Notícies

Notícies

12/03/2014

Excel·lents puntuacions dels vins de la DO Tarragona a la Guia Parker

Destaquen les altíssimes puntuacions obtingudes pels vins dolços i de licor del celler De Muller, que situa un dels seus vins en el “top ten”. Aquesta prestigiosa guia nord-americana ha puntuat també els vins de Vinyes del Terrer, Vinícola de Nulles i Vins Padró

La DO Tarragona ha obtingut unes excel•lents puntuacions en la darrera edició de la Guia Parker dedicada als vins catalans que acaba de publicar-se fa uns dies. En concret destaquen els grans resultats obtinguts pels vins dolços i de licor, coneguts com a Tarragona Clàssics, obtinguts pel celler De Muller de Reus. En concret, el Pajarete Solera 1851 Ranci, se situa amb 96 punts entre els 10 millors vins catalans que ha puntuat el tastador espanyol Luis Gutiérrez, que ara és el responsable dels vins catalans a la Guia Parker que es pot consultar al web www. www.erobertparker.com.

A banda del Pajarete del celler De Muller, el celler reusenc també ha obtingut 95 punts amb la Garnacha Solera 1926. També els vins Aureo Dulce Añejo Solera 1954 i el Aureo Rancio Añejo Solera 1954 han obtingut 94 i 93 punts respectivament, el que confirma el gran treball que els enòlegs d’aquesta empresa fan amb aquests vins històrics i tradicionals de la DO Tarragona.

La resta dels cellers de la DO Tarragona que han estat puntuats per Parker son Vinyes del Terrer de Vila-seca, que ha obtingut les següents puntuacions: Blanc del Terrer (90 punts), Nus del Terrer (90 punts) i Terrer d’Aubert (88 punts). L’Adernats Blanc 2013 de la Vinícola de Nulles ha obtingut 87 punts i el negre Capitol de Vins Padró de Bràfim ha obtingut 85 punts.

Des de la DO Tarragona es valora molt positivament aquests resultats ja que amb la Guia Parker a alguns vins se’ls facilitat el camí cap a l’exportació en alguns mercats, sobretot als Estats Units, on hi ha un gran interès pels vins catalans.