Notícies

Notícies

25/02/2014

Presentació dels vins de la DO Tarragona als hotelers, restaurants i càmpings de Tarragona

Una dotzena de cellers de la DO Tarragona realitzen un workshop aquesta tarda (17.00h) a l’Espai Tarragona Turisme, al carrer Major.

El Consell Regulador de la DO Tarragona (www.dotarragona.cat) ha organitzat amb la col•laboració del Patronat de Turisme de Tarragona aquest dimarts 25 de febrer a les 17 hores un workshop dirigit als col•lectius Tarragona Gastronòmica, Associació de Campings de Tarragona, Associació d'Hotels de Tarragona, restaurants de la ciutat i empreses d'activitats turístiques per tal de presentar i donar a tastar els vins d'una dotzena dels cellers més representatius d'aquesta denominació d'origen. Per tot això us convoquem el dimarts 25 de febrer a les 17h a l'Espai Tarragona Turisme del carrer Major número 37 de Tarragona.

L'acte consistirà en una presentació breu de la DO Tarragona (5-10 minuts) a càrrec de la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado, i posteriorment una presentació de 2 minuts de cada un dels participants per donar les principals dades de cada celler.

Cada celler disposa d'una taula on podrà exposar i donar a tastar els seus vins amb l'objectiu de crear una interacció entre els cellers i els assistents per tal de conèixer els interlocutors i poder dialogar de les necessitats de les dues parts per potenciar la presència dels vins de la DO Tarragona a la ciutat.

El cellers de la DO Tarragona que participen en aquest workshop son:

De Muller (Reus)
Mas del Botó (Alforja)
Vinícola de Nulles (Nulles)
Mas Vicenç (Cabra del Camp)
La Boella (La Canonja)
Vins Padró (Bràfim)
Mas Bella (Masmolets)
Cooperativa Bràfim
Cellers Unió (Reus)
Celler Pedrola (Miravet)
Molí de Rué (Vinebre)
Vins Ecològics Helga Harbig - Biopaumerà (Rasquera)