Notícies

Notícies

23/10/2013

Tast de vins dolços i de licor de la DO Tarragona al Bar Campus de Reus el dilluns 28 d’octubre

Els vins es maridaran amb diversos productes tradicionals elaborats per la Pastisseria Pau del Perelló

Els vins dolços i de licor de la DO Tarragona seran els protagonistes del maridatge entre aquests vins i la tradicional pastisseria dolça del Perelló (Baix Ebre) que tindrà lloc el proper dilluns 28 d’octubre al Bar Campus de Reus, que organitza aquesta activitat conjuntament amb l’Ateneu Roig de Cambrils.

El maridatge tindrà lloc a les vuit del vespre i ja es poden reservar places al preu de 8 euros al telèfon 977 31 95 53 . Al llarg de l’acte, que comptarà amb la presència d’Àngels Collado i Isaac Albesa com a representants de la DO Tarragona, es podran tastar diferents vins dolços i de licor elaborats per mitja dotzena de cellers de la DO Tarragona. Així, es podran tastar i aprendre a diferenciar les misteles, els vins de missa, els moscatells o els vins rancis acompanyats de minipastissets, corassons, panellets, carquinyolis,
rosquilles, coc de mató o cocs de mel, elaborats per la pastisseria
Pau del Perelló, al Baix Ebre. Els Cellers de la DO Tarragona que presentaran els seus vins son la Cooperativa de Montbrió, De Muller de Reus, Celler Sort del Castell del Morell, Mas Vicenç de Cabra del Camp o la Cooperativa de Vila-rodona.