Notícies

Notícies

03/07/2013

Maridatge de disseny i vins de la DO Tarragona a Cal Garriga de Bràfim amb Mènsula Studio

Dissabte 20 de juliol tindrà lloc en aquesta localitat de l’Alt Camp un maridatge que permetrà tastar sis vins de la DO Tarragona i analitzar-ne el disseny de l’etiqueta i l’ampolla. La jornada, que començarà a les 20.00hores, s’acabarà amb un concert del grup Pepperlant amb un tribut als Beatles.

Un maridatge entre el disseny i els vins de la DO Tarragona és la proposta pel dissabte 20 de juliol a les 20.00h a l’espai Cal Garriga de Bràfim (Carrer d’Avall, 15), un acte que anirà a càrrec dels responsables de l’estudi de disseny tarragoní Mènsula, Josep Serra i Txomin Medrano, i la tècnica del Consell Regulador de la DO Tarragona, Elisa Ribé, que serà l’encarregada de presentar els seus vins que s’analitzaran des del punt de vista del disseny de l’etiqueta i l’ampolla i que posteriorment es tastaran. Aquesta proposta s’emmarca dins de les activitats d’estiu que s’organitzen a l’espai Cal Garriga de Bràfim, situat al mig d’aquesta població de l’Alt Camp, on està previst que la segona part de la jornada sigui molt més festiva amb un concert del grup Pepperland, que oferirà el seu particular tribut als Beatles.

Mènsula Studio, Cal Garriga i la DO Tarragona han cregut interessant aprofundir en la relació que hi ha entre el disseny de l’etiqueta i l’ampolla i el propi vi. De fet, bona part del consumidor decideix emportar-se un vi per primer cop gràcies a la reacció que li provoca l’etiqueta. Per aquest motiu no és d’estranyar que cada vegada més alguns cellers optin per etiquetes trencadores per diferenciar-se dels seus competidors a la botiga. Els dissenyadors de Mènsula Studio analitzaran els motius pels quals sis cellers de la DO Tarragona han escollit sis etiquetes determinades. Després, les persones que assisteixin a la jornada tindran l’oportunitat de tastar els vins i comentar l’experiència. La jornada és adequada tan a persones del món del disseny gràfic com a interessats en tastar els vins que també descobriran alguns secrets del món del disseny.

L’aforament per aquest acte és limitat i per aquest motiu es pot reservar l’entrada a [email protected] o trucant al telèfon 977620858. El preu de l’entrada que dona accés al maridatge i al posterior concert és de 5 euros.

Més informació: www.calgarriga.com
www.dotarragona.cat
www.mensula.cat