Notícies

Notícies

14/05/2013

La primera edició de la ‘Valls Va de Vins’, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, se celebrarà els dies 17 i 18 de maig

La Cooperativa de Valls i el Consell Regulador de la DO Tarragona organitzen aquesta iniciativa coincidint amb els 125 anys de l’entitat vallenca. Hi participaran vuit cellers de vins de la DO Tarragona, productors de cava de l’Alt Camp i també empreses agrupades al col•lectiu Fet a l’Alt Camp.

La Cooperativa de Valls, en motiu del seu 125è aniversari i amb el suport de la DO Tarragona i de l’àrea d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, ha presentat avui la 1a Mostra de Vins de la DO Tarragona sota la marca “Valls Va de Vins”. L'esdeveniment omplirà el Pati de Valls la tarda del divendres 17 de maig i també el dissabte 18 de maig amb una vintena d'estands amb els principals productors i cellers de la DO Tarragona i amb la participació dels productors agrupats sota la marca “Fet a l'Alt Camp”. Per vuit euros es podran fer cinc consumicions i s'obsequiarà una copa de regal.

De la DO Tarragona ha participen la majoria de les empeses vinícoles de la comarca de l’Alt Camp: la Cooperativa de Valls; Celler Mas Bella de Masmolets (Valls); Adernats-Vinícola de Nulles; Mas Vicenç de Cabra del Camp; Vinya Janine de Rodonyà; Vins Padró de Bràfim; Castell d’Or-Cooperativa de Vila-rodona i Cellers Unió de Reus. També hi seran presents els productors de cava de la comarca, el Celler Vives Ambros de Montferri, caves Magrinyà Calaf de Nulles i Caves Reverté de Salomó (Tarragonès), a més d’altres productors de diferents productes agroalimentaris agrupats sota la marca Fet a l’Alt Camp. El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, en la roda de premsa d’aquest matí ha assegurat que aquesta fira neix amb la voluntat de consolidar-se dins el panorama de fires vinícoles del nostre país i també s’ha referit al potencial vinícola de la comarca de l’Alt Camp, una de les zones més actives de la DO Tarragona. A la presentació també hi ha assistit el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, que ha destacat l’impuls que aquest tipus d’iniciatives donen a la ciutat en un moment de dificultats, mentre que Joan Llorach, el president de la Cooperativa de Valls, ha explicat que des d’un primer moment es va pensar en una fira d’aquest tipus per donar protagonisme als 125 anys de la cooperativa que se celebren durant tot l’any amb un complet programa d’actes. Cal recordar que aquesta és la cooperativa agrària més antiga de Catalunya.

La primera mostra Valls Va de Vins començarà el dia 17 de maig a les 6 de la tarda fins a les 10 de la nit, i continuarà el dissabte 18 d'11 del matí fins a les 10 de la nit de forma ininterrompuda.