Notícies

Notícies

13/11/2012

La DO Tarragona sorteja cinc esmorzars dobles per la propera Festa del Vi Jove de Vila-rodona

El Celler Cooperatiu de Vila-rodona organitza el diumenge 18 de novembre la Festa del Vi Jove on es podran tastar i endur a casa els primers vins Flama Roja (DO Tarragona) elaborats amb el raïm de la collita 2012. L’esmorzar de veremador se servirà entre les nou i les dotze del matí i permetrà la possibilitat de tastar els vins joves varietals directament de les tines del celler. Per participar en el sorteig de cinc esmorzars dobles només cal respondre a la pregunta. A quina comarca pertany Vila-rodona? i enviar la resposta al mail [email protected] El nom dels guanyadors els farem públics el divendres 16 a les 10 del matí a la pàgina del facebook

El Celler Cooperatiu de Vila-rodona (Alt Camp) organitza aquest diumenge 18 de novembre la dissetena edició de la Festa del Vi Jove, una cita que s’ha convertit en una tota una tradició i que espera la presència de centenars de persones procedents de diferents comarques del nostre país interessades en tastar el primer vi jove de l’any elaborat en aquesta cooperativa i que ja es troba al mercat amb la marca comercial Flama Roja (DO Tarragona).

Com sempre i de nou a dotze del matí, a l’interior d’aquest edifici modernista se servirà el tradicional esmorzar de veremador que s’acompanyarà dels vins Flama Roja elaborats per aquesta coopeerativa. A més amb el tiquet de l’esmorzar, que es pot adquirir per sis euros, també es dona la possibilitat de tastar els vins joves varietals directament de les tines del celler, una oportunitat única per poder tastar vins en la part final del seu procés d’elaboració. Després d'esmorzar es podran adquirir ampolles del primer vi de la collita d'enguany. (Per la compra d'una caixa de sis ampolles es tindrà dret a l'esmorzar gratuït).
Celler modernista). També tindrà lloc la cinquena edició de la Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava.
La Cooperativa Agrícola de Vila-rodona agrupa actualment diverses cooperatives agrícoles locals dins de la DO Tarragona i es troba al bell mig de la ruta del Císter, a tocar del monastir de Santes Creus. La seva fundació data del 1919 i l'edifici del Celler Cooperatiu, d'influència modernista i obra de l'arquitecte vallenc Cèsar Martinell, és de notable interès arquitectònic i és possible visitar-lo.