Notícies

Notícies

20/02/2012

La DO Tarragona participa en la primera de les festes gastronòmiques populars GastroPop de Barcelona

El Poble Espanyol de Barcelona arrenca aquest dissabte 25 de febrer el cicle de festes gastronòmiques populars GastroPop que pretenen aproximar la cultura agroalimentària del país i la producció tradicional i de qualitat al ciutadà urbà. Cadascuna de les GastroPop (que seran sempre l’últim dissabte de cada mes) traslladarà a Barcelona la geografia i la gastronomia del país

Les GastroPop tenen l’objectiu de promocionar i fer pedagogia sobre la producció de qualitat catalana, per això compten amb la col•laboració de diverses DO’s i IGP’s. La Festa del Calçot de Valls, tindrà lloc el 25 de febrer a partir de les 11 hores i durant tot el dia, i comptarà amb la col•laboració de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) del Calçot de Valls i la presència d’altres productes del Camp de Tarragona com el vi o la fruita seca. En aquest cas destaca la presència de la Cooperativa de Bràfim de la DO Tarragona que oferirà el seu vi rosat per la degustació popular de calçots que hi haurà entre la una del migdia i les quatre de la tarda. Es tracta d’un vi suau, aromàtic, fresc i lleuger elaborat amb ull de llebre ideal per acompanyar una bona calçotada.
Paral•lelament a aquest àpat també hi haurà un espai amb estands d’altres productes entre els quals també hi participaran dos cellers de la DO Tarragona, en concret el Celler Mas Bella de Masmolets (Valls) i el Celler Pedrola de Miravet.